Weekend Max Mara kolekcija jesen/zima predstavljena je sinoć u trgovini u centru Zagrebu u Teslinoj ulici. Spoj klasike i moderne elegancije s prepoznatljivim talijanskim istančanim pristupom dokaz su da modna vizija ovog brenda uvijek sjaji istim sjajem

Weekend Max Mara kolekcija za nadolazeću jesen/zimu ispunila je trgovinu ovog talijanskog brenda u centru Zagreba u Teslinoj ulici. U novom i ekskluzivnom prostoru koji se prostire na 110 četvornih metara ljubiteljice ovog klasičnog talijanskog modnog brenda mogu birati među brojnim odjevnim komadima koji su praktični i svestrani, puni boja i elegantno ženstveni.

Osim odjeće, Weekend Max Mara asortiman obogaćen je i brojnim modnim dodacima koji će vašem stilu dati osobni stilski pečat

Odjeća je to koja u potpunosti udovoljava koncept 'utility de luxe' pametnom kombinacijom glamura i sofisticiranosti s prepoznatljivim sportskim identitetom. Nikad pretenciozna, uvijek decentna i umjerena, Weekend Max Mara godinama njeguje svoj prepoznatljiv stil u kojem žene diljem svijeta neizmjerno uživaju. Osim odjeće, Weekend Max Mara asortiman obogaćen je i brojnim modnim dodacima koji će vašem stilu dati osobni stilski pečat.

Kada netko spomene talijansku modu jedna od asocijacija svakako je i legendarni talijanski modni brand Weekend MaxMara koji je osnovan 1984.godine. Tradicija i prepoznatljivost ovog modnog brenda s uvijek klasičnim pristupom modi diljem svijeta stekle su velik broj modnih sljedbenika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju