Iako blagdanske liste želja mogu biti intimne i povjerljive, velik će broj žena ipak priznati što žele pronaći ispod bora. Ovo je poklon ideja zbog koje ćete biti jednako oduševljeni poklonite li ju sami sebi ili je dobijete od drage osobe.

Pandemijsko vrijeme za mnoge je promijenilo naviku odlaska u beauty salone. Kako bi uređivanje i dotjerivanje i dalje ostalo na visokoj razinu poput usluga u beauty salonima, Smoothskin je odlučio proizvesti uređaj koji uklanja sve dlačice s tijela, ali u udobnosti vašeg doma. Smoothskin uređaj koristi IPL (Intense Pulse Light) što znači da je uklanjanje dlačica bezbolno i ugodno. Prema istraživanjima provedenim 2019. i 2020. godine, Smoothskin je proglašen kao svjetski broj jedan brend za IPL uređaje.

SmoothSkin Bare Fit i SmoothSkin Pure Fit SmoothSkin Bare Fit i SmoothSkin Pure Fit Foto: Smoothskin

Ovaj uređaj pojednostavit će vašu svakodnevicu jer ćete u svakom trenutku moći biti sigurni da možete brzo i jednostavno ukloniti dlačice, bilo da vam se bliži važan spoj, poslovna večera u kraćoj haljini ili neočekivani odlazak u wellness. Najveća i glavna prednost je u tome što već nakon četiri tjedna korištenja Smoothskina neželjene dlačice na tijelu i licu bit će prošlost.

Smoothskin će oduševiti sve pripadnice ljepšeg spola jer mogu biti sigurne kako je riječ o uređaju koji je siguran i učinkovit. To potvrđuje činjenica da je testiran na više od 3000 puta na različitim tonovima kože. Koristiti Smoothskin svakako znači i uštedu jer uključuje neograničen broj bljeskova što znači da ga možete koristiti koliko god puta želite. Uređaj radi brzo i potrebno je samo 10 minuta za tretman cijelog tijela. Također, možda i najvažnije cijeli tretman je potpuno bezbolan, tehnologija je nježna i ugodna i na osjetljivoj koži.

IPL tehnologija koristi svjetlo širokog spektra za reguliranje rasta dlačica u folikulima, čime se vidljivo smanjuje njihov rast. Svjetlost emitirana iz uređaja cilja melanin u svakom folikulu dlačice. Ta svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju u samom folikulu, što zauzvrat prekida ciklus rasta dlačica.

IPL tehnologija najbolje rezultate daje na umjereno smećkastim tonovima jer u takvoj koži i dlačicama postoji optimalna doza melanina kroz koju IPL tehnologija djeluje najbolje. Smoothskin sadrži sigurnosne senzore kako bi osigurali sigurno prepoznavanje tonusa vaše kože prije puštanja bljeska.

Smoothskin je proglašen kao svjetski broj jedan brend za IPL uređaje Smoothskin je proglašen kao svjetski broj jedan brend za IPL uređaje Foto: Smoothskin

SmoothSkin nudi dva uređaja - SmoothSkin Bare Fit i SmoothSkin Pure Fit. Iako je Bare Fit uređaj siguran, učinkovit i jednostavan za korištenje, Pure Fit uređaj je snažniji i pruža IPL tretman prikladan vašem vlastitom tonu kože te dolazi s tri načina rada za ugodno iskustvo i kod izazovnih područja. Možete ih pronaći na Rox Beauty webshopu te u Rox Beauty trgovini u Ilici 54, Zagreb.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Smoothskin po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju