Glumica Blake Lively zadivila je modne znalce svojim izdanjem na ovogodišnjoj Met Gali, koja se u ponedjeljak, 2. svibnja održala u njujorškom Muzeju umjetnosti Metropolitan. Po mnogima je upravo ona bila apsolutna zvijezda večeri i jedna od najbolje odjevenih uzvanica.

Galerija Blake Lively u crvenoj haljini modne kuće Versace nakon Met Gale Blake Lively u crvenoj haljini modne kuće Versace nakon Met Gale Blake Lively u crvenoj haljini modne kuće Versace nakon Met Gale +2 Blake Lively na Met Gali u haljini modne kuće Versace

Blake je zablistala u veličanstvenoj kreaciji modne kuće Versace inspiriranom Kipom slobode. Kada su asistenti razmotali dio brončanog plašta kojim je ukrašena ova kreacija, haljina je pokazala i svoje tirkizno lice te dočarala transformaciju Kipa slobode.

Blake Lively na Met Gali u haljini modne kuće Versace Blake Lively na Met Gali u haljini modne kuće Versace (Foto: Afp)

Naime, kada je postavljen u New Yorku 1886. godine, Kip slobode bio je smeđe boje jer je napravljen od bakra. Kako zbog oksidacije bakar mijenja boju, simbol New Yorka naposljetku je poprimio tirkiznu boju.

Nakon Met Gale zvijezde su otišle na službeni afterparty i većina se presvukla iz kreacija u kojima su prošetale crvenim tepihom.

Blake Lively Blake Lively: Haljina u kojoj ne smijete napraviti niti jedan krivi korak

Blake je i kod odabira haljine za tulum povjerenje poklonila modnoj kući Versace, ali umjesto neke duge večernje haljine odabrala je vrlo senzualan model mini-kroja.

Blake Lively u crvenoj haljini modne kuće Versace nakon Met Gale Blake Lively u crvenoj haljini modne kuće Versace nakon Met Gale (Foto: Profimedia)

Crvena haljina koja priziva duh Moulin Rougea pristajala joj je kao salivena. Model s korzetom koji naglašava struk i čipkastim detaljima na dekolteu ima efektan prošiv dodatno ukrašen perlicama u crvenoj i crnoj boji.

Upečatljivu mini-haljinu Blake je kombinirala s crnim cipelama Christiana Louboutina, svojeg omiljenog dizajnera obuće, koji je 2011. godine jedan od modela iz svoje kolekcije nazvao po njoj.

Ljepša mi je...

glasova:

Blake Lively u crvenoj haljini modne kuće Versace nakon Met Gale Blake Lively u crvenoj haljini modne kuće Versace nakon Met Gale (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju