„Miss White“ donje rublje savršen izbor za mladenke

Svi znamo da je najvažniji dan u životu svake žene dan njenog vjenčanja. Sezona vjenčanja je pred nama pa je, imajući to na umu, istaknuti talijanski brend Yamamay u sklopu svoje kolekcije za proljeće predstavio capsule kolekciju donjeg rublja za buduće mladenke i njihov poseban dan. Kolekcija se sastoji od prekrasnih komada donjeg rublja koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

PR PR Foto: PR


Romantičnost i elegancija opisuju sve komade kolekcije „Miss White“, a svim je komadima zajedničko to što su izrađeni od odabranih, finih materijala poput svile i čipke ukrašene svjetlucavim detaljima. Kolekcija oduševljava minimalizmom i jednostavnošću, dok svila uz dozu luksuza naglašava žensku ljepotu i njezine atribute. Lijepa i nježna kolekcija istovremeno je senuzualna i zasigurno će oduševiti pripadnice nježnijeg spola.


Bride capsule kolekcija uključuje bustier korzet, karioka grudnjak, push up grudnjak, brazilske gaćice, gaćice visokog struka i podvezicu koja upotpunjuje donje rublje te ga čini još intrigantnijim, a ono što im je zajedničko je najljepša bijela boja. „Miss White“ linija je dizajnirana za nevjerojatna, impresivna i iznenađujuća iskustva. Ova se linija lako može uskladiti s Yamamay Orchidea spavaćicom i slip haljinom.

PR PR Foto: PR


Ako se svadbena zvona bliže, a još uvijek nemate spremno donje rublje cjelokupnu Yamamay Bridal kolekciju možete pronaći na yamamay.com i svim Yamamay trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju