Hladni i magloviti jesenski dani daju dobar povod da se unese malo boje u njih. YSL Beauté donosi inovativnu formula i iskričave boje nove maskare Vynil Couture, koja sada dolazi u sedam upečatljivih nijansi za kreiranje novih lookova za oči

Obožavatelji maskara širom svijeta biti će oduševljeni. YLS Beauté donosi neodoljivu paletu boja za trepavice. Maskara Vinyl Couture nedugo nakon lansiranja stekla je kultni status, a nova, poboljšana formula sada dolazi u sedam upečatljivih nijansi. Ta maskara savršen je izbor za odvažne žene, koje se ne boje izraziti sebe.

STILSKA REVOLUCIJA: NEODOLJIVA PALETA BOJA ZA TREPAVICE

Tekuća i providna baza maskare Vinyl Couture omogućuje upijanje gustog sloja pigmenata boje, zbog čega formulu odlikuju upečatljive nijanse visokog sjaja. U kombinaciji s mikročesticama voska, tehnologija tekućeg kristala daje joj elegantan i blistav finiš. Stvorena je za žene koje se vole igrati bojama.

Privlačna i elegantna bočica maskare u obliku kvadra, sa zlatnim čepom s utisnutim crnim logom potpuno je providna. Nakon nanošenja na trepavice boja će biti identična onoj u bočici. Ekskluzivna, patentom zaštićena četkica produljuje i izvija trepavice, dajući im raskošan volumen. Zahvaljujući zaobljenom vršku, čak i najkraće trepavice obavija jednolikim premazom boje.

Vinyl Couture zaista je maskara bez premca. Njezina tekuća i providna baza omogućuje upijanje gustog sloja pigmenata boje, zbog čega formulu odlikuju upečatljive nijanse visokog sjaja.

Uz pomoć nove maskare Vinyl Couture možete kreirati upečatljiv ili diskretan look. Izbor je na vama. Možete ju kombinirati sa sjenilom za oči, ružičaste i plave nijanse koje podjećaju na 1980-e, poigrati se nijansama na gornjem i donjem kapku u kombinaciji plave i ružičaste ili zelene i boje vina. Ili pak možete kreirati sofisticirani smokey eye s vinilnim finišem, uz dašak klasične rokerske crne ili blistavo sjajan gornji sloj u stilu glam roka.

U kombinaciji s tušem za oči dobit ćete precizno definiran, grafički upečatljiv look, koji možete učiniti još dramatičnijim odlučite li se za neuobičajenu kombinaciju boja. Naglasite crnu masku Vynil Couture odvažnom plavom nijansom tuša za oči ili se odlučite za delikatniji finiš, kombinirajući nijansu fuksije s crnim tušem.

Možete ju isprobati u kombinaciji s olovkom za oči. Precizno, ali suptilno iscrtane oči u delikatnim ili nešto uočljivijim nijansama, poput boje vina i intenzivno zelene, sjajno će uokviriti trepavice ukrašene istim ili komplementarnim bojama.

Za statement look nanesite maskaru plave, ružičaste ili boje vina i na obrve. Kreirajte rokerski imidž intenzivno crnom nijansom ili nanesite gornji sloj u zlatnoj nijansi za savršen, suptilni sjaj.

Poigrajte se bojama i odvažite se na upečatljiv izgled očiju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju