YSL Beauté donosi 11 novih, hedonističkih nijansi kultnog ruža Rouge Volupte Shine Oil-in-Stick te prvo ulje za usne u boji Volupté Tint-in-Oil, idealne za najblistaviji proljetni make up

YSL Beauté zna da je moderna žena u potrazi za zabavom i da uz pomoć digitalne tehnologije želi ovjekovječiti svaki dragocjeni trenutak. A da zablista u svakom tom dragocjenom trenutku sada može i u uz 11 novih nijansi kultnog ruža Rouge Volupte Shine Oil-in-Stick te prvog ulja za usne u boji Volupté Tint-in-Oil.

YSL ruž za usne Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick (259 kn)
Ruž koji čini kombinacija šest ulja, nara, maslaca od makadamije, hijaluronske kiseline, pigmenata i bisera te kreira očaravajuću boju i usnama pruža glatkoću, njegu i osjećaj ugode. Iznimno stapajuća tekstura usnama u trenu i dugoročno daje glatku teksturu i djeluje blagotvorno.

YLS njegujuće ulje za usne Volupté Tint-in-Oil (247 kn)
Prvo ulje za usne u boji. YSL Beauté postiže gotovo nemoguće: spaja ulje i boju – dvije suprotnosti koje se privlače. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji Colour Link Infuser, čestice boje jednoliko se raspršuju u ulju, donoseći tekući val boje s njegujućim učinkom. 'Good-to-glow' sjaj, putene konture i val čistog užitka obavijaju usne providnim velom boje.


Nijanse za blistav sjaj podijeljene su u 3 kategorije:

1. AKTIVNI DNEVNI TIP (DAYBLOOMER) kategoriju čine ruževi za prirodno chic izgled sa zaigranim cool stavom nosivi u svim dnevnim prilikama, od tjelovježbe do radnog ručka. Ovi ruževi stvoreni su za djevojke i žene koje uživaju u dinamičnom ritmu svakodnevnih aktivnosti i obožavaju moderne, neutralne nijanse ruževa.

Ako ste aktivni dnevni tip birajte između 3 nove nijanse ruža ROUGE VOLUPTÉ SHINE OIL-IN-STICK:

- N° 41 Corail À Porter
- N° 43 Rose Rive Gauche
- N° 44 Nude Lavallière

Za isticanje boje usana koristite novu nijansu njegujućeg ulja VOLUPTÉ TINT-IN-OIL, N° 11 Love Me Nude.



2. NOĆNE 'PTICE' (NIGHTBIRD)
kategoriju čine ruževi namijenjeni vedrim ekstrovertima koji uživaju u noćnom životu, partijanericama koje kombiniraju glamur crvenog tepiha s odvažnim rock and roll stilom te obožavaju nijanse koje ih ističu i čine drugačijima.

Ako ste noćna ptica birajte između 4 nove nijanse ruža ROUGE VOLUPTÉ SHINE OIL-IN-STICK:

- N° 45 Rouge Tuxedo
- N° 46 Orange Perfecto
- N° 47 Beige Blouse
- N° 48 Smoking Plum

Za isticanje boje usana koristite novu nijansu njegujućeg ulja VOLUPTÉ TINT-IN-OIL, N° 15 Red My Lips.



3. LJUBITELJICE VIKENDA (WEEKENDER) kategoriju čine ruževi stvoreni za žene i djevojke koje žive za slobodne trenutke te u potrazi za zabavom kombiniraju brojne aktivnosti, od posjeta galerijama, vožnje biciklom do ručka s prijateljima. Biraju vedre i uočljive nijanse koje ističu njihovu prirodnu zaigranost.

Ako ste ljubiteljica vikenda birajte između 4 nove nijanse ruža ROUGE VOLUPTÉ SHINE OIL-IN-STICK:

- N° 49 Rose Saint Germain
- N° 50 Fuchsia Stiletto
- N° 51 Rose Saharienne
- N° 52 Trapèze Pink

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju