Mat nijanse ruževa nisu rezervirane samo za zimu i jesen, jer u eksplozivnim i nježnim bojama postaju idealan make up dodatak i za sunčane i tople dane. YSL 'Rouge Pur Couture the Mats' najbolji su izbor takvih ruževa jer njeguju usne i utjelovljuju luksuz u rock'n'roll stilu

Ruž čistih boja koje obavijaju usne oduvijek je najupečatljiviji makeup. Sada se ova ikona vraća na velika vrata. Rouge Pur Couture the Mats dolaze u pet novih odvažnih nijansi s rock mat finišem koji podsjeća na teksturu kože i ostavlja eksplozivni dojam.U prepoznatljivoj zlatnoj ambalaži s ugraviranim potpisom YSL Cassandre, ovi ruževi utjelovljuju rock ’n’ roll luksuz.


MAT NIJANSA NA USNAMA VRAĆA SE NA VELIKA VRATA
Odvažna i intenzivna mat tekstura na usnama ponovo je u središtu pozornosti. Baršunasti finiš koji podsjeća na teksturu kože savršena je protuteža upečatljivim bojama, za iznimno senzualan i dekadentan stil. Smioni, očaravajući i neopisivo privlačni, Rouge Pur Couture the Mats jamče punu pokrivenost boje zahvaljujući revolucionarnom potencijalu pigmenata.

 

NAPREDNA FORMULA
Postojanost, upečatljive boje i glide-on nanošenje. Rouge Pur Couture the Mats otkrivaju istinski mat finiš u kombinaciji s iznimnim osjećajem ugode. Savršena kombinacija jarkih boja i baršunaste teksture u fleksibilnoj formuli donosi ‘kožnati’ efekt na usnama.

Učinak je raznolik: od upečatljive boje poput efekta 'ugriza', preko holivudskog glamura, do punky buntovnog izgleda, ovisno o broju slojeva i načinu nanošenja'

'Mat finiš na usnama trenutno je najveći hit. Osim uobičajenog modnog izričaja, razlog tome je i cool, lagan i brz način postizanja iznimno profinjenog, a opet pomalo buntovničkog izgleda.' Ističe Lloyd Simmonds kreativni direktor za makeup, YSL Beauté.

EKSPLOZIJA RASKOŠNIH BOJA
Već postojećoj paleti od šest ruževa Rouge Pur Couture the Mats pridružuju se četiri nove, intenzivno pigmentirane nijanse s kojima ćete izgledati poput rock zvijezde. Promatrajte to kao izričaj buntovništva kroz ruž, a tko bi mogao bolje utjeloviti neslomljivi rock duh branda YSL Beauté od Care Delevingne, lice promotivne kampanje.

Predvođena magnetičnim učinkom ruža br. 215 LUST FOR PINK u nijansi fuksije, ponuda uključuje:

br. 215 LUST FOR PINK: nijansa fuksije za isticanje u masi
br. 216 RED CLASH: zemljana nijansa crvene za usne u prvom planu
br. 217 NUDE TROUBLE: uzbudljiva interpretacija terakote
br. 218 CORAL REMIX: koraljno crvena s daškom narančaste


Rouge Pur Couture the Mats jednostavno se nanose i ne isušuju usne, što je česta mana mat ruževa. Učinak je raznolik: od upečatljive boje poput efekta 'ugriza', preko holivudskog glamura, do punky, mladenačkog buntovnog izgleda, ovisno o broju slojeva i načinu nanošenja' otkriva Lloyd Simmonds, kreativni direktor za makeup, YSL Beauté.


Informativna cijena: 267 KN

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju