Sniženja su ono zbog čega nam je siječanj ipak malo draži. Kad raspoloženje nakon blagdana opadne, znamo koja je to aktivnost koja ga može popraviti. U svoju najdražu šoping destinaciju povedite svojeg omiljenog šoping partnera i ostatak sezone uživajte u odličnim ulovima. Donosimo vam 25 odjevnih komada i modnih dodataka koje se isplati ugrabiti na sniženju.

Galerija +0 Pametni ulovi za cijelu obitelj

Bilo da u šoping idete s najboljom prijateljicom ili sestrom i želite to vrijeme izdvojiti za sebe ili se u tu avanturu upustiti s cijelom obitelji, uživajte u trenutku i kupujte pametno. Možda se lakše odvažite na šoping s cijelom obitelji kada vam kažemo da je Arena Centar ispunjen zimskim sniženjima na svakom koraku, a upravo ondje možete pronaći odjevne komade i modne dodatke za sebe, svojeg muškarca i djecu.

Sada je prava prilika da ugrabite komade s popisa želja na sniženju. Kaput s dobrim popustom svakako je vrijedna i dugoročna investicija. Odaberite klasične modele koji će vam trajati sezonama. Mi smo u Varteksu pronašli dugi sivi kaput jednostavna kroja koji se može uklopiti u svaki ormar. Osim kaputa, komad koji je dobro imati kad zahladi je sportska jakna. Jednostavnu crnu s kapuljačom pronašli smo u BUZZ-u. Još jedan komad koji će se naći u vrećicama mnogih su traperice. Njih nikad nemamo dovoljno, a one mom-kroja omiljeni su model mnogih žena, i to ne samo mama. Upravo smo takve sive boje pronašli u Ted Bakeru.

Sniženje je odlična prilika i za kupovinu sakoa, koji su inače nešto skuplji komad odjeće. U Reservedu ćete sigurno naći onaj koji odgovara vašem stilu i budžetu. Nikako ne zaboravite prilikom razgledavanja baciti oko na haljine, posebno one midi, koje se mogu kombinirati tijekom cijele godine. Mi smo jednu takvu pronašli u trgovini comma. Ove sezone među najtraženije komade spadaju pletene haljine. Izbora je mnogo, no odlučili smo se izdvojiti jednu popularne krem boje iz Kruna Mode.

Ljubiteljice torbi i cipela mogu doći na svoje jer su cijene kvalitetnih i klasičnih komada na sniženju puno pristupačnije. Tako smo odlučili izdvojiti crne gležnjače iz Massa kakve se nose već sezonama i kombiniraju uz sve. One dame koje više vole cipele na petu zasigurno će naći nešto za sebe u ponudi Shoeboxa. Teško je odlučiti se samo za jednu torbu, no mi smo odabrali bijeli model iz Alda sa zlatnim detaljima. Torba je to koja se može nositi tijekom svih godišnjih doba i lako kombinirati uz dnevne i večernje kombinacije, no ne sumnjamo da ćete u Arena Centru pronaći onu koja će zadovoljiti vaše kriterije. Na sniženju pogledajte i ponudu sunčanih naočala koje se najviše isplati kupiti upravo sada, a odlučite li se na tu investiciju škicnite što nudi Ghetaldus. Ako ste u potrazi za kvalitetnim kožnim rukavicama ili uvijek trendi beretkama, u Benettonu smo ih pronašli u raznim bojama.

Muškarci nisu toliko skloni šopingiranju kao žene, pa su sezonska sniženja idealna prilika da osvježe svoj ormar, očiste ga svih onih stvari koje su dotrajale i nadopune novim komadima koje će voljeti nositi. Bilo da u šoping idete s njim ili mu kupujete sami, pomozite mu oko odabira i imajte strpljenja jer šoping nije nužno omiljena muška aktivnost. Trebaju li mu nešto elegantniji komadi, potražiti ih možete u Galileu, koji na sniženju ima kapute, sakoe, košulje, ali i klasične majice i obuću. Odlične muške komade možete pronaći i u Napapijriju, The North Faceu, s.Oliveru i Shoetiqeueu.

Za svoje mališane slatke kombinacije i modne dodatke potražite u Blukidsu. Djeca svoju odjeću veoma brzo prerastu ili iznose, pa su sniženja idealna prilika da njihov ormar opremite klasičnim komadima kao što su traperice i majice. Koristan ulov za djecu svakako je i sat koji možete nabaviti po sniženim cijenama u Watch centru. Nove tenisice za igranje i istraživanje možete pronaći u Shoosteru, a usput i baciti pogled na police sa ženskom ili muškom obućom.

Kupujte one komade koji vas vesele čim ih vidite i koji će se uklopiti u vašu garderobu kako bi ulovi sa sniženja zaista bili vrijedni i dobri.

Ponudu Arena Centra koju smo izdvojili pogledajte u galeriji.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Arena Centar po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju