Estetika američkog Božića svima je dobro poznata. Gomila šarenih lampica, figure Djeda Božićnjaka i sobova na sve strane, svjetlucave girlande, blagdanske čarape obješene iznad kamina…

Galerija Ženska pidžama, Next, 202 kn Muška pidžama, Next, 211 kn Dječje pidžame, Next, raspon cijena od 129 do 178 kuna, ovisno o veličini +1 Blagdanske pidžame za cijelu obitelj

Sve su ovo prepoznatljivi detalji koji nam padnu na pamet kada se spomene američki Božić, a njegov neizostavni dio su i odjevni komadi s istim blagdanskim motivima.

Od takozvanih ružnih božićnih pulovera do pidžama - što šarenije, to bolje i poželjnije.

Ako ste i vi poželjeli ovaj Božić provesti sa svojom obitelji u blagdanskim kombinacijama, možda će vam se svidjeti pidžame brenda Next.

Dječje pidžame, Next, raspon cijena od 129 do 178 kuna, ovisno o veličini Dječje pidžame, Next, raspon cijena od 129 do 178 kuna, ovisno o veličini (Foto: NEXT)

Oni su lansirali komplete preslatkih božićnih pidžama za cijelu obitelj. Kada su u pitanju djeca, na raspolaganju su modeli za mališane od 9 mjeseci pa sve do 12 godina.

Za muškarce i žene dostupni su modeli u veličinama od XS do XXL.

Ženska pidžama, Next, 202 kn Ženska pidžama, Next, 202 kn (Foto: NEXT)

S obzirom na to da je Next britanski brend, neki modeli pidžama su osim tradicionalnim božićnim motivima ukrašeni i printom prepoznatljivih crvenih telefonskih govornica te crvenih autobusa na kat. Svi modeli dostupni mogu se kupiti na službenoj web stranici brenda.

Muška pidžama, Next, 211 kn Muška pidžama, Next, 211 kn (Foto: NEXT)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju