Penelope Cruz bila je gošća na dodjeli nagrada Dias de Cine održanoj u Madridu. Glumica se na crvenom tepihu pojavila u vrlo šik kombinaciji u crnoj i crvenoj boji.

Galerija Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama - 4 Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama - 1 Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama - 7 +4 Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama  

Lijepa oskarovka nosila je crne kožnate hlače uskog kroja te uz njih crne kožnate gležnjače s vrtoglavo visokom tankom potpeticom. Visoka potpetica te efekt "stapanja" kraja hlača i početka gležnjača dvostruki je trik kojim je 44-godišnja glumica postigla da njezine noge izgledaju duže i još vitkije.

Penelope Cruz izabrala je crne kožnate hlače i gležnjače s vrtoglavo visokom tankom potpeticom

Ovaj trik lako je kopirati bez obzira na to je li riječ o odlasku na crveni tepih ili na kavu s prijateljicama.

Donji dio efektnog stajlinga u crnoj Penelope Cruz razbila je s narančasto-crvenom sako-jaknom, a od modnih dodataka izabrala je okruglu crnu torbicu s visećim detaljem.

Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama - 3 Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju