Iako volimo inovativnost, tradicija je nešto što se mora poštivati, današnji je status na Facebooku hrvatske podružnice tvrtke IKEA.

I to ne bi bilo ništa čudno da nije objavljena uz fotografiju Verdagen šalice iz ponude tog švedskog proizvođača namještaja s engleskim čajem, za koji IKEA tvrdi da se tradicionalno pije kod kuće, a pogotovo četvrtkom.

Riječ je o prikrivenoj poruci u kojoj IKEA sugerira da će Engleska izgubiti u večerašnjem dvoboju s Hrvatskom te se vratiti kući kako bi sutra mogli uživati u svojem ritualu ispijanja čaja, a koja je oduševila brojne hrvatske navijače.

Dakako, ako se ovo predviđanje ostvari, engleski nogometni reprezentativci morat će ostati u Rusiji do 14. srpnja, kada će se na stadionu u Sankt-Peterburgu s Belgijom boriti za treće mjesto.

Unatoč tome, šaljivi status oduševio je hrvatske korisnike na Facebooku te su ga počeli dijeliti na ovoj društvenoj mreži.

Uvjereni smo kako hrvatska podružnica IKEA-e nije jedina koja će danas navijati za Vatrene. Prisjetimo se, upravo su Englezi izbacili Švedsku iz daljenjeg natjecanja u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju