Sofia Vergara na svom Instagramu objavila je video u kojem nosi traperice s vlastitim potpisom, model Carmen koji oblikuje stražnjicu i produžuje noge.

Galerija Sofia Vergara Sofia Jeans by Sofia Vergara, model Carmen, 192 kn Global Funk (ABOUT YOU), 535 kn +5 Zara, 199,90 kn

Vrlo laskavi model traperica nosiv i u svečanijim i ležernijim prigodama Sofia Vergara odjenula je za snimanje blagdanske reklame za dječju bolnicu St. Jude.

Crne traperice šire se u lagani trapez, imaju srednje visoki struk i crtu po sredini nogavica te su krojene poput hlača, zbog čega su prikladne i za nošenje u formalnijim situacijama.

Kako je glumica objasnila u videu, traperice Carmen elegantne su i udobne te jako dobro stoje na stražnjici, podižu je i oblikuju. Može se reći da su trapez-traperice najveća konkurencija skinny modelima jer proljepšavaju žensku figuru bez obzira na konfekcijski broj.

Volim dobre crne traperice, a ovo je novi model za sezonu, napisala je slavna ljepotica koja je outfit upotpunila s običnim crnim topom.

Traperice Carmen možete nositi uz obične majice, blejzer ili vesticu, dodala je Sofia te pokazala i veliku torbu kuće Louis Vuitton koju je nosila na snimanje reklame.

Sofia Vergara: Traperice za 156 kuna pored kojih se drugi modeli mogu samo sakriti Traperice Rosa iz kolekcije Sofije Vergare, 24,50 dolara (156 kuna) Traperice Rosa iz kolekcije Sofije Vergare, 24,50 dolara (156 kuna) Sofia Vergara +0 Sofia Vergara

Slika nije dostupna Sofia Vergara: "Uniforma" poznate glumice koja se može kopirati za 440 kuna

Glumica je otkrila i da je novi model traperica nazvala po svojoj prijateljici Carmen, s kojom je išla u vrtić.

Njoj zapravo ove traperice i bolje stoje nego meni, rekla je Sofia Vergara u videu.

Sofia Jeans by Sofia Vergara, model Carmen, 192 kn Sofia Jeans by Sofia Vergara, model Carmen, 192 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

U trgovinama smo provjerili ponudu crnih traperica trapez kroja te pronašli nekoliko odličnih modela koje možete vidjeti u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju