Sofia Vergara na svom Instagramu objavila je video u kojem nosi traperice s vlastitim potpisom, model Carmen koji oblikuje stražnjicu i produžuje noge.

Vrlo laskavi model traperica nosiv i u svečanijim i ležernijim prigodama Sofia Vergara odjenula je za snimanje blagdanske reklame za dječju bolnicu St. Jude.

Crne traperice šire se u lagani trapez, imaju srednje visoki struk i crtu po sredini nogavica te su krojene poput hlača, zbog čega su prikladne i za nošenje u formalnijim situacijama.

Kako je glumica objasnila u videu, traperice Carmen elegantne su i udobne te jako dobro stoje na stražnjici, podižu je i oblikuju. Može se reći da su trapez-traperice najveća konkurencija skinny modelima jer proljepšavaju žensku figuru bez obzira na konfekcijski broj.

Volim dobre crne traperice, a ovo je novi model za sezonu, napisala je slavna ljepotica koja je outfit upotpunila s običnim crnim topom.

Traperice Carmen možete nositi uz obične majice, blejzer ili vesticu, dodala je Sofia te pokazala i veliku torbu kuće Louis Vuitton koju je nosila na snimanje reklame.

Slika nije dostupna Sofia Vergara: "Uniforma" poznate glumice koja se može kopirati za 440 kuna

Glumica je otkrila i da je novi model traperica nazvala po svojoj prijateljici Carmen, s kojom je išla u vrtić.

Njoj zapravo ove traperice i bolje stoje nego meni, rekla je Sofia Vergara u videu.

U trgovinama smo provjerili ponudu crnih traperica trapez kroja te pronašli nekoliko odličnih modela koje možete vidjeti u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju