Svi znamo da savršenstvo ne postoji, a to dokazuju i zvijezde dan nakon Oscara kada elegantnu odjeću, blještavi nakit i obrišu šminku s lica

Na dodjeli Oscara i brojnim zabavama koje se održavaju nakon najvažnijeg događanja u svijetu filma i šoubiznisa zvijezde uvijek zablistaju.

Svi se žele pokazati u najboljem svijetlu pa dame biraju raskošne haljine i posvećuju veliku pažnju odabiru modnih dodataka. Poznata gospoda odijevaju najbolja odijela i kombiniraju ih s ulaštenim cipelama jer i oni žele izgledati besprijekorno.

Frizura i šminka također su važan element oskarovskih izdanja, a čak se i slavni glumci često prepuštaju rukama vizažista koji ih pudraju za televizijski prijenos dodjele. Uz sve to, glumice koje dobiju pozivnicu za dodjelu obavezno se nakon nje i prije odlaska na zabave presvlače u nove haljine.

Sve to stvara sliku savršenstva, ali dobro znamo da ono zapravo ne postoji. To svake godine dokazuju zvijezde nakon Oscara kada skinu svoju elegantnu odjeću, blještavi nakit i obrišu šminku s lica.

U galeriji pogledajte neke od glumica i glumaca koji su prisustvovali 89. Oscara i provjerite kako izgledaju dan nakon dodjele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju