Neke mini krize, nezgodne situacije na poslu zbog kojih su nam se crvenjeli obrazi i zbog kojih bismo najradije propali u zemlju imali smo svi. Neke situacije su manje, neke više neugodne, no nijedna nije neoprostiva

1. Pogrešno poslali email ili chat
Kada na google chatu s kolegicom, koja sjedi do vas, ogovarate šeficu i još je spomenete u poruci, a tek nakon što se poslali shvatite da ste je uputili upravo nadređenoj. Greška iz koje vas može izvući iskrena, duboka isprika i poniznost.

2. Zakasnili na sastanak i svi su vas odmjeravali
Važni sastanak ili konferencija za koju ste se pripremali počela je na vrijeme, a vi još tražite mjesto za parking. Tihi ulazak, pogledi koji vas prate do mjesta i vaše molećivo klimanje glavom uz pokajnički oprostite, neugodnjak je koji smo vjerojatno svi doživjeli.

Na poslu smo svi imali, manje ili više, neugodne situacije zbog kojih smo poželjeli 'propasti u zemlju'

3. Surfali stranicama koje nemaju veze s poslom, dok vam je šef prolazio iza leđa
Trebala vam je kratka pauza, pa ste je iskoristili za surfanje po dućanima u potrazi za novim cipelama ili ste potražili smiješni video klip s milijun klikova na youtubeu kako bi malo odagnali stres. Naravno da vam je u tom trenutku šef došao reći nešto važno, a vama se smrznuo monitor na kojem je ostala izdajnička slika hit gležnjača na sniženju.

4. Obavljali 'neugodan' poziv na mobitelu dok je ured sablasno tih
Uredska atmosfera i radinost bili su na vrhuncu baš kada vam je zazvonio mobitel i mama vas je s druge strane pitala je li vam prošla ona crijevna viroza od vikenda.

5. Popili previše na poslovnom domjenku
Malo ste se opustili i popili koju čašicu više na privatnoj zabavi vaše tvrtke. Ne sjećate se točno kako ste pozvali taksi i stigli kući. Vjerujete kako ste sigurno bili pristojni, no zašto vas onda kolege pogledavaju sa smiješkom. Koliko ste ono čaša popili previše?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju