Neke mini krize, nezgodne situacije na poslu zbog kojih su nam se crvenjeli obrazi i zbog kojih bismo najradije propali u zemlju imali smo svi. Neke situacije su manje, neke više neugodne, no nijedna nije neoprostiva

1. Pogrešno poslali email ili chat
Kada na google chatu s kolegicom, koja sjedi do vas, ogovarate šeficu i još je spomenete u poruci, a tek nakon što se poslali shvatite da ste je uputili upravo nadređenoj. Greška iz koje vas može izvući iskrena, duboka isprika i poniznost.

2. Zakasnili na sastanak i svi su vas odmjeravali
Važni sastanak ili konferencija za koju ste se pripremali počela je na vrijeme, a vi još tražite mjesto za parking. Tihi ulazak, pogledi koji vas prate do mjesta i vaše molećivo klimanje glavom uz pokajnički oprostite, neugodnjak je koji smo vjerojatno svi doživjeli.

Na poslu smo svi imali, manje ili više, neugodne situacije zbog kojih smo poželjeli 'propasti u zemlju'

3. Surfali stranicama koje nemaju veze s poslom, dok vam je šef prolazio iza leđa
Trebala vam je kratka pauza, pa ste je iskoristili za surfanje po dućanima u potrazi za novim cipelama ili ste potražili smiješni video klip s milijun klikova na youtubeu kako bi malo odagnali stres. Naravno da vam je u tom trenutku šef došao reći nešto važno, a vama se smrznuo monitor na kojem je ostala izdajnička slika hit gležnjača na sniženju.

4. Obavljali 'neugodan' poziv na mobitelu dok je ured sablasno tih
Uredska atmosfera i radinost bili su na vrhuncu baš kada vam je zazvonio mobitel i mama vas je s druge strane pitala je li vam prošla ona crijevna viroza od vikenda.

5. Popili previše na poslovnom domjenku
Malo ste se opustili i popili koju čašicu više na privatnoj zabavi vaše tvrtke. Ne sjećate se točno kako ste pozvali taksi i stigli kući. Vjerujete kako ste sigurno bili pristojni, no zašto vas onda kolege pogledavaju sa smiješkom. Koliko ste ono čaša popili previše?