Nakit koji biramo pokloniti za posebne prigode dirljiv je znak pažnje koji će s godinama imati sve veću emocionalnu vrijednost.

  Galerija Argentum Argentum Argentum +11 Argentum

Snaga jednostavnih modnih detalja krije se u njihovu značenju i prilici da se zahvaljujući njima sjećamo svih važnih životnih trenutaka. Zbog svoje trajne vrijednosti nakit se oduvijek nalazi pri vrhu liste najpoželjnijih poklona za sve generacije. Ulazimo u najljepši period godine, a proljeće kao veliki simbol novih početaka donosi nam razdoblja velikih slavlja u kojima svatko traži poklon dostojan te važne prigode.

Tradicija poklanjanja nakita s prigodnim motivima uvijek je pametan znak pažnje za krstitke, pričesti i krizme, pa je srebrni nakit s vjerskim motivima idealan čuvar takvih uspomena koje će s godinama imati sve veću emocionalnu vrijednost. Argentum u svojoj bogatoj ponudi nudi decentne srebrne krunice, naušnice s prigodnim motivom, privjeske ili narukvice koje će jednako oduševiti mališane kao i njihove roditelje. Jedino je pitanje kako odabrati samo jedan komad u tako primamljivoj i bogatoj ponudi. Osim što će komad nakita sakralnih motiva biti uz mališane na njihov poseban dan, noseći ih, cijeli će život pamtiti trenutak i osobu koja ga je poklonila. Zlatnici, ali i srebrnjaci uz njih će zauvijek ostati kao pečat koji ih sjeća na moment u životu od toliko bitnog značenja.

Argentum Argentum Foto: Argentum

Obiteljske kutijice s nakitom prave su riznice u kojima se pažljivo čuvaju uspomene na te posebne trenutke. S komadom nakita iz Argentuma obiteljska kutijica bit će bogatija za još jedan klasični komad koji se, zbog svojeg jedinstvenog dizajna, može nositi u svim drugim prigodama i pratiti mališane na životnom putu koji je tek pred njima.

Malo je darova za posebne prilike poput krizmi, pričesti ili krštenja kao što je sat ili pak srebrna krunica, koja će jednako razveseliti i dječake i djevojčice. U Argentumovoj ponudi možete pronaći decentne modele krunica s cirkonima ili bez njih, a jednako vrijedan poklon bit će i prigodni srebrni privjesci koje je kasnije lako kombinirati uz bilo koju ogrlicu ili komad nakita po želji. Osim privjesaka sakralnog motiva kao što je križić, privjesci s motivom anđela sadrže i posebnu gravuru koja taj jedinstveni poklon čini još vrjednijim.

Argentum Argentum Foto: Argentum

Djevojčice će, osim ženskih satova, na prvu osvojiti šarmantne narukvice raznih boja i motiva koje će rado nositi u svim prilikama, a odlično će se složiti s razigranim dječjim outfitima, pa će im brzo postati omiljen modni dodatak. Od privjesaka s motivom leptirića do zvjezdica ili pak srca, za preslatke narukvice vrijedi pravilo – što šarenije, to bolje jer se narukvice lako mogu nizati i kombinirati jedna uz drugu.

Za koji se god komad nakita odlučite, nemoguće je pogriješiti jer se radi o idealnoj prilici koju će jedinstveni poklon kao što je srebrni nakit učiniti još posebnijom. U Argentumovoj ponudi nalaze se komadi nakita koje je zbog dizajna lako kombinirati, stoga u kolekciji možete potražiti naušnice koje se, zbog istih motiva i dizajna, lako mogu spariti s bilo kojim drugim komadom nakita poput ogrlice, prstena ili narukvice koja će ostati trajna uspomena na poseban dan i prigodu koja se pamti cijeli život.

Argentum Argentum Foto: Argentum

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju