Jedan od najtežih, ujedno i najzanimljivijih poslova na svijetu je zasigurno biti roditelj.

Biti roditelj nije nimalo lako, a na većinu stvari koje se dogode u novoj životnoj fazi nitko vas ne pripremi.
Svi želimo biti najbolji roditelji na svijetu i djeci omogućiti sretno i bezbrižno djetinjstvo.
Uz sav napor koji nosi ta vrlo bitna uloga u životu, Stridon vam je odlučio malo olakšati.

Često zbog brige o našim mališanima ne stignemo obaviti čak ni ono najnužnije, a iznimka tome nije niti odlazak do trgovine. No u današnje vrijeme do iste niti ne trebamo otići, već kupnju namirnica možemo brzo, jednostavno i povoljno obaviti iz udobnosti svog doma.

Na novom Stridon web shop-u, pod posebnom kategorijom "Bebe i mame" možete pronaći razne proizvode koji su vam potrebni vama i vašoj bebi, a sve je udaljeno samo par klikova mišem. 
Osim proizvoda za bebe možete odabrati i brojne druge prehrambene i neprehrambene proizvode, a u sklopu webshop-a možete pronaći i OUTLET ponudu atraktivnih proizvoda po izuzetno niskim cijenama.

Da bi priča bila bolja, osim što ne morate napuštati svoju bebu da bi obavili shopping, minimalni iznos narudžbe je 200 kn, a dostava je potpuno besplatna i u roku 2 sata (za sve narudžbe do 15 sati).
Dostavlja se od ponedjeljka do subote na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Ne propustite već danas posjetiti www.shop.stridon.hr. Do 4.11. iskoristite besplatnu dostavu u roku 2 sata za sve narudžbe do 15 sati.

 

Za sve upite i dodatne informacije slobodno kontaktirajte besplatni telefon 0800 400 888 ili posjetite Facebook stranicu Stridon promet.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju