Jedan od najtežih, ujedno i najzanimljivijih poslova na svijetu je zasigurno biti roditelj.

Galerija Do namirnica iz udobnosti vlastitog doma Majčinstvo zna biti težak posao zato pomoć trebamo nalaziti gdje god možemo Roditelji često nemaju vremena ni za odlazak do dućana +1 Briga o djetetu je posao bez radnog vremena

Biti roditelj nije nimalo lako, a na većinu stvari koje se dogode u novoj životnoj fazi nitko vas ne pripremi.
Svi želimo biti najbolji roditelji na svijetu i djeci omogućiti sretno i bezbrižno djetinjstvo.
Uz sav napor koji nosi ta vrlo bitna uloga u životu, Stridon vam je odlučio malo olakšati.

Često zbog brige o našim mališanima ne stignemo obaviti čak ni ono najnužnije, a iznimka tome nije niti odlazak do trgovine. No u današnje vrijeme do iste niti ne trebamo otići, već kupnju namirnica možemo brzo, jednostavno i povoljno obaviti iz udobnosti svog doma.

Na novom Stridon web shop-u, pod posebnom kategorijom "Bebe i mame" možete pronaći razne proizvode koji su vam potrebni vama i vašoj bebi, a sve je udaljeno samo par klikova mišem. 
Osim proizvoda za bebe možete odabrati i brojne druge prehrambene i neprehrambene proizvode, a u sklopu webshop-a možete pronaći i OUTLET ponudu atraktivnih proizvoda po izuzetno niskim cijenama.

Briga o djetetu je posao bez radnog vremena Briga o djetetu je posao bez radnog vremena Foto: STRIDON

Da bi priča bila bolja, osim što ne morate napuštati svoju bebu da bi obavili shopping, minimalni iznos narudžbe je 200 kn, a dostava je potpuno besplatna i u roku 2 sata (za sve narudžbe do 15 sati).
Dostavlja se od ponedjeljka do subote na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Ne propustite već danas posjetiti www.shop.stridon.hr. Do 4.11. iskoristite besplatnu dostavu u roku 2 sata za sve narudžbe do 15 sati.

 

Za sve upite i dodatne informacije slobodno kontaktirajte besplatni telefon 0800 400 888 ili posjetite Facebook stranicu Stridon promet.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju