Nakon crnog petka pa i crnog vikenda na red je došao cyber ponedjeljak.

Galerija Cyber ponedjeljak nudi sniženja na omiljene kozmetičke proizvode Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Boja 4.5 - Light, Neutral +11 Boja 09 - Tan, Neutral

Mnoge trgovine i danas nude popuste, ovaj put za online kupnju, a među njima su i parfumerije Douglas koje imaju 25 posto popusta na svoju ponudu.

Ako ste namjeravali u svoju kolekciju kozmetike dodati nešto novo ili jednostavno obnoviti zalihe, još danas to možete učiniti po sniženim cijenama.

Među proizvodima koje možete uloviti na sniženju u Douglasu je i hvaljeni Giorgio Armani tekući puder Luminous Silk Foundation. Njegova cijena je, ovisno o nijansi, 399, odnosno 415 kuna, a danas ga putem online kupnje možete nabaviti za 299,25 odnosno 311,25 kuna.

Puder u bočici od 30 ml nudi se u 13 različitih nijansi. Radi se o laganom tekućem puderu kojim se postiže svježi i svilenkasti izgled kože. Ovaj nagrađivani puder kombinacija je lagane teksture i iznimne pigmentacije. Inspiriran svilom koju su nosili kraljevi, savršeno sjeda na kožu i ostavlja svilenkasti izgled, a namijenjen je za sve tipove kože.

U našoj galeriji pogledajte nijanse ovog pudera koje se nude u Douglas online trgovini.

Pogledajte i tekući puder za 51 kunu zbog kojeg se 250.000 žena upisalo na listu čekanja.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Foto: giorgioarmanibeauty-usa.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju