Sunce je napokon sve manje sramežljivo, temperature se dižu, materijali postaju sve laganiji, a slojevi odjeće postaju sve kraći.

Galerija PR PR PR +3 PR

Dolaskom ljeta naša koža dolazi u prvi plan, stoga je valja temeljito pripremiti za vrijeme koje dolazi – napraviti dobar peeling koji će odstraniti mrtve stanice kože te ujedno pružiti hranjivu njegu, ali i zaštititi se od sunca kako bismo kožu očuvali zdravom i spriječili ubrzano starenje.

Sada je pravo vrijeme za La PIEL poslasticu u vidu hranjivih pilinga – Sugar BABE, Matcha BABE ili Coffee BABE. Na prirodnoj bazi, ovi pilinzi će obnoviti površinski sloj kože, pomoći kod uraslih dlačica te istovremeno poboljšati njenu teksturu i bogato je nahraniti. S najkvalitetnijim uljima, shea maslacem i vitaminom E, a bez štetnih dodataka, koža će dobiti vrhunsku njegu i još privlačniji, njegovani izgled.

No, uz bogatu njegu, koži je bitno pružiti i prikladnu zaštitu od sunca. Ultraljubičasto zračenje (UV) ima važnu ulogu u stvaranju vitamina D, no UVB zračenje, iako ne prodire u dublje slojeve kože može izazvati akutno oštećenje kože, odnosno opekline i crvenilo, ali i prerano starenje kože. UVA prodire u dublje slojeve kože i može uzrokovati razvoj raka kože.

PR PR Foto: PR

Izlaganjem suncu povećana je proizvodnja melanina pa se na koži mogu stvoriti pigmentacije (tamne flekice). Kako bi to izbjegli, preporučljivo je ne izlagati se suncu ljeti između 10 i 17h, a ako izlazite – svakako se zaštitite kremama za sunčanje. La PIEL Sun BABE proizvodi sa SPF faktorima 30 i 50 pružit će sigurnu zaštitu te istovremeno pružiti potrebnu hidrataciju zahvaljujući uljima i maslacima u sastavu. Lagane su teksture i ne ostavljaju bijeli i masni trag na koži.

A za završni finiš kože, La PIEL Glow BABE i Beach BABE su nezamjenjiv dodatak svakoj kozmetičkoj torbici. Glow BABE su hidratantne mirisne, sjajne vodice koji pružaju sjaj koži, a zbog dodatka glicerina, pantenola i vitamina F je ujedno njeguju. Glow BABE pink osvježava izgled i pruža zdravi sjaj, dok Glow BABE bronze daje sjaj te istovremeno zbog brončanih šljokica pruža tamniji ten kože i preplanuli izgled, stoga su savršen pratitelj koži u toplim danima, ali i u posebnim prigodama jer, primjerice, savršeno fiksiraju make-up.

Beach BABE su multinamjenska brončana maslac-ulja sa shimmerom, a sadrže hijaluron, arganovo, kokosovo, orahovo ulje te ulje mrkve, a uz to sadrže shea maslac i kakao maslac. Beach BABE je broj 1. sjajno ulje u regiji, ubrzava tamnjenje na suncu i daje trenutno tamniji izgled koži, dok istovremeno dubinski njeguje i hidratizira kožu. Proizvod dolazi u dvije varijente – UNICORN koji daje privlačan sedefasti sjaj koji mijenja boju ovisno o svjetlu, te BRONZE koji pruža privlačnu preplanulu put.
Ljeto može početi! La PIEL proizvodi dostupni su u Bipa drogerijama te na www.mylapiel.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju