Kada su u pitanju kaputi, preferirate li klasične modele ili su vam draži oni malo posebniji, drugačiji ili čak otkačeniji? Ljubiteljice klasike odabrat će modele u neutralnim bojama poput crne, bež i sive te će izbjegavati bilokakve uzorke.

Galerija Bershka, 35,99 EUR Stradivarius, 49,99 EUR Zara, 59,95 EUR +22 C&A, 59,99 EUR

S druge strane, dame koje su sklone modnim igrama i eksperimentiranju s odjevnim komadima, za sebe će poželjeti kaput u boji koja nije tradicionalna ili možda s uzorkom i dodatkom koji se ne viđa često. Upravo smo takve modele odlučili pronaći za vas.

Mango, 179,99 EUR Mango, 179,99 EUR (Foto: Mango)

Ove zime nećete pogriješiti ako u svoju garderobu uvrstite crveni kaput. Naime, upravo je to najpopularnija boja za ovu jesensko-zimsku sezonu. Gotovo da nema velike modne kuće koja u svoje kolekcije nije uvrstila odjevne komade u crvenoj boji, s naglaskom na jarke i tople nijanse.

Žuta je još jedna dominantna boja koja se pojavljivala u njihovim kolekcijama za ovu sezonu pa tako ni žuti kaput neće biti loš odabir.

Varteks, 429 EUR Varteks, 429 EUR (Foto: Varteks)

Pepita uzorak popularan je u zimskom razdoblju i često se pojavljuje na raznim odjevnim komadima. Za najmoćniji završni dojam odaberite kaput s predimenzioniranom varijantom tog obožavanog uzorka.

Zavirite u galeriju i razgledajte kapute koje smo odabrali za vas iz ponude raznih brendova.

C&A, 59,99 EUR C&A, 59,99 EUR (Foto: C&A)

Efektan kaput Hane Huljić Grašo košta 36 eura i ima kroj koji pristaje baš svima Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić Reserved, 35,99 EUR Reserved, 35,99 EUR +1 Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved

Irena Pecotić i Nicole Kidman nose jednaki kaput, koja ga je dama bolje kombinirala? Chloe, proljeće/ljeto 2020. Nicole Kidman u kaputu modne kuće Chloe Nicole Kidman u kaputu modne kuće Chloe +2 Irena Pecotić u kaputu modne kuće Chloe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju