Centar Splita jučer je bio prepun ljudi. Mnogi su se odlučili okupiti na Badnjak i proveseliti sa svojim obiteljima i prijateljima na prigodnim druženjima, a fotografi su ulovili i poznate osobe koje su se uputile u đir po gradu.

Galerija Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić Reserved, 35,99 EUR Reserved, 35,99 EUR +1 Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved

Među njima su bili Hana Huljić Grašo i njezin brat Ivan Huljić. Otkako se udala za Petra Grašu, Hana ne prestaje intrigirati javnost. Samozatajna ljepotica prošli tjedan objavila je svoj novi singl "Moon", a pokrenula je i YouTube kanal s dječjim pjesmama i uspavankama.

Za blagdansko druženje na otvorenom Hana je odabrala vrlo jednostavnu kombinaciju u kojoj je naglasak stavljen na udobne odjevne komade.

Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić (Foto: Saša Burić/Cropix)

Svijetle hlače spojila je s puloverom u nježnoj nijansi ružičaste boje. Puloveri su nezaobilazan zimski odjevni komad, a modeli s visokim ovratnikom poput ovog koji je nosila Hana ujedno su i praktični jer mogu zamijeniti šal.

Reserved, 35,99 EUR Reserved, 35,99 EUR (Foto: Reserved)

Nosila je i kaput komercijalnog modnog brenda Reserved. Odabrala je model klasičnog ravnog kroja s dvostrukim kopčanjem i efektnim kariranim uzorkom.

Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved (Foto: Saša Burić/Cropix)

Reserved, 35,99 EUR Reserved, 35,99 EUR (Foto: Reserved)

Kombinacije Hane Huljić Grašo: 15 fotodokaza da prelijepa glazbenica fura svoj stil Petar Grašo i Hana Huljić na dodjeli nagrada MAC u Beogradu Hana Huljić Domenica Žuvela i Hana Huljić +11 Hana Huljić

Hana Huljić Grašo: Tako romantična haljina za proslavu krštenja kćeri Albe Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 7 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 3 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 8 +5 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju