Žene putene figure često imaju problema s pronalaskom traperica koje će odgovarati njihovom obliku tijelač. U pomoć im stiže Khloe Kardashian lansirala je svoj novi modni brend pod nazivom Good American i na tržište izbacila dugo očekivanu kolekciju traperica

Modeli ovog brenda prije svega su namijenjeni ženama s oblinama koje imaju problema s pronalaskom odgovarajućih traperica.

Ako imate veliku guzu ili jaka bedra, sigurno ste puno puta bili u situaciji u kojoj nešto ne valja s trapericama koje ste poželjeli kupiti. Pristaju kao salivene u struku, ali prekratke su. Duljina je odlična, ali plešu oko struka ili guza ispada iz njih.

Isti problem imala je i Khloe pa je upravo to bio glavni motiv za dizajniranje kolekcije, a na predstavljanju je nosila model good legs crop koji košta 169 dolara.

U novoj kolekciji ima još 19 modela, od klasičnih do poderanih. Sve ih odlikuje visoki struk, a cijene traperica kreću se od 149 do 220 dolara i mogu se naručiti preko interneta na službenoj stranici brenda.

Prije kupovine provjerite koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju