Predivan instagramičan ambijent Egoist bara u Cvjetnom naselju bio je u ponedjeljak prepun boja i radosnih trenutaka: Avon je predstavio svoje najnovije dizajnerske mirise Avon Life COLOUR by Kenzo Takada!

Galerija Avon predstavio najnovije dizajnerske mirise - 1 Avon predstavio najnovije dizajnerske mirise - 2 Avon predstavio najnovije dizajnerske mirise - 3 +1 Avon predstavio najnovije dizajnerske mirise - 4

Jedna od naših najvećih znalaca u području mirisa, Zora Bjelousov, direktorica femina.hr portal i poznata spisateljica, upoznala nas je s notama muškog i ženskog AvonLife Colour parfema i omogućila nam dublji pogled u svijet mirisnih nota.

Poseban glazbeni gost večeri Matija Cvek svojim je hitom "Visine" raspjevao publiku i oduševio prisutne te je predblagdansko veselje i otkrivanje boja moglo započeti.

Avon Life je vrlo živahni i topli cvjetni parfem s dominantnom cvjetnom notom čiji je tvorac Kenzo Takada - jedno je od najvećih imena u modnom svijetu, japanski modni dizajner čija je kreativnost već niz godina poznata u svijetu parfema, ali i primijenjenom dizajnu.

"U novom mirisu želio sam utjeloviti jake boje, pozitivu, svjetlost i donijeti mnogo energije. Svi sastojci ove parfemske kreacije zapravo predstavljaju veliku paletu boja. Aromatični đumbir, prštavi limun, iskričava malina, nježni božur i magnolija baza su za prazno platno na kojem je stvarao ovu mirisnu kreaciju", rekao je dizajner u intervjuu za Zadovoljnu.

Avon predstavio najnovije dizajnerske mirise - 2 Avon predstavio najnovije dizajnerske mirise - 2 Foto: AVON

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju