Kad upoznamo nekoga tko nam se sviđa, počne ono najslađe dopisivanje u kojem uživamo, zbog kojeg ne spavamo i satima razmjenjujemo poruke koje čitamo opet i opet.

Galerija Poruke Dopisivanja parova koji imaju djecu - 3 Dopisivanja parova koji imaju djecu - 2 +6 Dopisivanja parova koji imaju djecu - 1

I polako, dijelom i zahvaljujući tim porukama, tu osobu i zavolimo – i onda se u cijelo dopisivanje uključi i to "volim te" pa sve dobije neku dodatnu draž.

A onda, ako sve bude kako treba biti, počne i zajednički život pa na red često dođe i brak. I na kraju djeca.

I odjednom u svom životu imamo maleno biće koje volimo više od ičega, ali zbog kojeg je sasvim u redu ako kosu nismo oprali tjedan dana, zbog kojeg nam fali sna, zbog kojeg nemamo više vremena za kave, šoping, uživanje u filmovima pod dekicom, nedjeljno izležavanje.

Svaki mogući trenutak koristimo da ubijemo oko, a dobar dio dana svede se na kuhanje, pospremanje, dojenje, planiranje, presvlačenje.

I na one trenutke u kojima poput nekog luđaka samo gledamo u to svoje dijete i mislimo kako smo divnu stvar napravili.

Život s djetetom je izazovno, ali predivno putovanje - sa zanimljivim dopisivanjima.

Sve to u životima mnogih parova donese promjene i u dopisivanju. Naravno da ne možemo cijeli život biti one zaljubljene lude s početka priče, ali dijete, posebno prvo, kada se tek učimo na novi način funkcioniranja, poruke učini posebno zanimljivima i drukčijima.

Pregledali smo malo mobitele majki kako bismo vidjeli kako izgledaju poruke kada život diktiraju oni najmanji. Što smo pronašli, pogledajte u fotogaleriji.

I napominjemo da su samo poruke te koje se svedu na narudžbe, upute i razgovore o stanju bebe (iako i takve imaju svoju čar), dok onaj život izvan mobitela postane jedno izazovno, ali predivno putovanje, puno iznenađenja i sretnih trenutaka koji život učine još ljepšim.

Kako nam je to otpjevao Oliver – šaka suza, vrića smija.

Pročitajte i kako popraviti seksualni život nakon rođenja djeteta i druge male trikove.

Mamina poruka Mamina poruka (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju