Božić je pred vratima, a to znači da čak i oni najležerniji počiju razmišljati o poklonima, ukrasima, kolačima, božićnom ručku, ali i odjevnim kombinacijama za prosinačke proslave.

Kada su u pitanju odjevne kombinacije postoje i detalji koji ih proljepšavaju i podižu na jednu višu razinu. Među tim detaljima su i manikure kojima će mnoge dame također posvetiti posebnu pozornost uoči blagdana.

Iako u svijetu manikura postoje trendovi koji dolaze i odlaze, modna urednica na stranici WhoWhatWear savjetuje da ove godine odbacite trendove i odlučite se za jednu od pet klasičnih, ali šik manikura.

Naime, iako primjerice šljokice izgledaju odlično u blagdanskom periodu, znaju nam brzo i dosaditi, za razliku od klasike koja uvijek izgleda divno i podiže svaku kombinaciju.

Zato evo pet manikura za sve ljubiteljice jednostavnosti za koje se možete pobrinuti i sami u toplini svog doma.

1. Crna trešnja

Ova nijansa je savršena za sve koji ne vole jarko crvenu i brodo boju, dok istovremeno ne žele u potpunosti crne nokte. Ova manikura je elegantna, stvorena za ovo doba godine i sigurno ćete za nju dobiti i pokoji kompliment.

2. Šumska zelena

Osim što ova boja podsjeća na božična drvca i blagdane općenito, ona je izvrstan način za doodavanje boje vašim noktima koji će i dalje izgledati sofisticirano.

3. Čokoladna smeđa

Nokti nalakirani čokoladnom nijansom smeđe boje izgledaju prekrasno. Iako je smeđa boja ov sezone trend kada su u pitanju manikure, ona je i klasik i odabir s kojim nikad nećete pogriješiti bez obzira na trendove.

4. Klasična crvena

Naravno da jedan ovakav popis ne moože proći bez crvene boje, odnosno manikure. Radi se o bezvremenskoj, elegantnoj manikuri koja je uvijek odličan odabir, a koja se savršeno uklapa u božićni i novogodišnji period.

5. Kromirana manikura

I na kraju izdvajamo opciju za sve one koji ipak žele dozu svjetlucavosti za blagdane. Kromirani nokti popularni su već nekoliko godina, a kao stvoreni su za sva prosinačka slavlja. Posebno divno i elegantno izgledaju biserne nijanse.


Manikura koja je s razlogom oduševila naše pratiteljice na Instagramu Manikura s tisućama lajkova Crvena manikura Tamno crvena manikura +6 Svjetlucava crvena manikura

Ako cijelu jesen želite imati elegantnu manikuru, držite se ovih sedam opcija Crna manikura Ecru manikura Svjetloružičasta manikura +3 Tamno crvena manikura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju