Kada je popularna beauty blogerica Nikkie u svom videu na YouTubeu iskritizirala česte 'napade' na šminkanje i promoviranje prirodnog looka, nije ni znala da će joj potporu pružiti deseci tisuća žena diljem svijeta

Primjećujem kako se u posljednje vrijeme djevojke sve više srame reći da vole šminku. Ako danas kažeš da voliš šminku svi misle da je to zbog muškaraca ili osjećaja nesigurnosti, izjavila je popularna beauty blogerica Nikkie i pokrenula pravu malu revoluciju na društvenim mrežama.

Njezina poruka je jednostavna – šminkanje je zabavna aktivnost i ako voliš dobar make up to ne znači da ne voliš sebe, jedno ne isključuje drugo.

 

A photo posted by @zazathing on

Deseci tisuća žena diljem svijeta slaže se s ovim riječima i pod hashtagom #powerofmakeup na društvenim mrežama objavljuju fotografije svojih make up transformacija.

Šminkanje je zabavna aktivnost i ako voliš dobar make up to ne znači da ne voliš sebe, jedno ne isključuje drugo.

Volim prirodan izgled, ali povremeno jednostavno želim šminkom naglasiti sve što je lijepo na mom licu. Ne radim to zbog drugih ljudi, frajera, nesigurnosti nego zbog sebe, zato što uživam u isprobavanju novih proizvoda i obožavam proces šminkanja.

To je moj mali ritual i nema nikakve veze s osjećajem samopouzdanja. Svaki tjedan hodam ulicom bez trunke šminke, ali isto tako napravim ubojiti smokey eye kada idem van s curama. Ne vidim ništa loše u tome, jedan je od komentara sudionice ovog online 'pokreta'.

Drage djevojke i žene, lijepe ste bez make upa i s njim, a ako vas šminkanje uveseljava – šminkajte se i dalje.

 

A photo posted by Hannah Marie (@makeup.hannahmarie) on

 

A photo posted by @priscilla_mua on

 

A photo posted by Maria (@simplymariae) on

 

(@saimer_pour_etre_belle) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju