Da žena nikada ne smije prestati raditi na sebi te treba uvijek imati u vidu i svoje želje i potrebe, pokazala je još jedna sezona Zadovoljna akademije.

Šestu sezonu započeli smo mišlju da, kada se jedna žena čvrsto zauzme za sebe i svoje želje, zauzela se za cijeli ženski rod. I upravo su to pokazala pristigla motivacijska pisma.

Više od 2000 žena iz čitave Hrvatske prijavilo se u još jednu Zadovoljna akademiju, projekt najčitanijeg ženskog portala.

Žene različitih dobi i zanimanja, od studentica do umirovljenica, od trgovkinja do liječnica, s nama su podijelile svoje priče.

Pokazale su nam kako su odlučile pokrenuti svoj posao, što ih je motiviralo da svoj kreativni hobi pretvore u izvor zarade, kako su spojile želju za radom na sebi s majčinstvom, poslom s punim radnim vremenom ili studentskim obavezama.

Pokazale su nam kako bez obzira na mjesto iz kojeg dolaze, bez obzira na struku i životne prepreke mogu ostvariti svoj puni potencijal u bilo kojoj dobi.

I upravo je zato uz podršku naših partnera, Visokog učilišta Algebra i Škole stranih jezika Vodnikova, 15 žena dobilo priliku napraviti daljnji korak za sebe te se obrazovati u području web-dizajna, grafičkog dizajna, internetskog oglašavanja, izradbe i vođenja projekata financiranih iz europskih fondova, knjigovodstava te učenja stranih jezika, koji će im itekako pomoći u radu.

Odabrati žene koje će krenuti na novo uzbudljivo putovanje nije bilo nimalo jednostavno. Prolaziti svakim motivacijskim pismom koje su kandidatkinje poslale bilo je posebno iskustvo.

Ipak, neke su se posebno istaknule te nam pokazale da mogu mnogo toga napraviti i za sebe i za druge.

Ovo su dobitnice šeste sezone Zadovoljna akademije:

  • Web-dizajn

Marija Bionda
Martina Gosarić

  • Grafički dizajner specijalist digitalnog izdavaštva

Mirna Jelaska
Ivana Čavlović

  •  Specijalist za internetsko oglašavanje

Ana Molnar
Vlatka Šajnović

  • Samostalni knjigovođa

Ana-Marija Vukić
Zdenka Cerovski

  • Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Mirela Dežman
Eva Sakoman

  • Tečaj engleskog jezika

Katarina Ivkić
Željka Vlainić
Jasna Pisuljak

  • Tečaj njemačkog jezika

Lea Sever

  • Tečaj talijanskog jezika

Ana Drežnjak

Dobitnicama čestitamo na osvojenim edukacijama, a svima vama koje ste se prijavile čestitamo na želji da i kontinuirano radite na sebi i na svojem obrazovanju bez obzira na životnu dob.

Ispunjena prijava bila je prvi korak koji vam je možda trebao da se pokrenete i zauzmete za sebe. Nemojte odustati od tog puta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju