U sklopu Zadovoljna akademije darujemo vam edukaciju za profesionalnog vizažista u Edukacijskom Centru Arimed vodećoj školi za beauty i wellness zanimanja.

Galerija Arimed Arimed Arimed +3 Edukacijski Centar Arimed daruje edukaciju za profesionalnog vizažista

Mogućnost samozapošljavanja i ostvarenja svog sna imate upravo sada. Osvojite edukaciju za profesionalnog vizažista!

Znanje je moć - glavna je poruka Edukacijskog Centra Arimed, smještenog u samom centru Zagreba (Badalićeva 26a), a poznato je po jedinstvenom pristupu svakodnevnih upisa, bez čekanja termina i popunjavanja grupa. Dovoljno je samo nazvati i dogovoriti edukaciju već za sljedeći dan.

Edukacijski Centar Arimed već 20 godina uspješno educira svoje polaznike za beauty i wellness zanimanja.

Programe poput edukacije za profesionalnog vizažista, masera, ugradnju trepavica ili noktiju, edukacije vezane za oblikovanje i bojenje obrva itd. vode vrhunski licencirani edukatori, a nakon završene edukacije zanimanja se upisuju u e-radnu knjižicu.

Certifikati su priznati u svim zemljama EU-a, što otvara dodatne mogućnosti za realizaciju vaših snova.

Jedna od najtraženijih edukacija upravo je profesionalni vizažist, koji nudi mogućnost kreativnog izražavanja i napredovanja, a nakon završenog programa polaznik ima znanje svih tehnika šminkanja.

Postoji mogućnost upisa samostalnih programa ili paketa poput Master beauty stilist, koji obuhvaća edukacije za profesionalnog vizažista, ekstenzije trepavica, bojenje obrva kanom, threading-depilacija koncem i master nails (početne i napredne tehnike ugradnje i njege noktiju).

Kroz Edukacijski Centar Arimed prošlo je više od 30 tisuća polaznika, mnogi od njih našli su posao u kratkom vremenu nakon edukacija, a neki su se odlučili i na samozapošljavanje.

I Ella Dvornik je dobila diplomu profesionalnog vizažista I Ella Dvornik je dobila diplomu profesionalnog vizažista (Foto: Arimed)

U kvalitetu programa uvjerile su se i poznate dame poput Indire Levak,  koja je nebrojeno puta podržala polaznike koji su željni novih znanja i bore se za svoju budućnost, te Elle Dvornik, koja je i sama završila edukaciju za vizažista u Arimedu.

Opis samostalnih programa i svih paketa, kao i cijene možete pronaći na stranici www.arimed.eu.

Prijavi se na besplatnu edukaciju za profesionalnog vizažista

Prijave primamo do 20. 10. 2023. Dobitnicu edukacije objavit ćemo 30. 10. 2023. Sretno!.

 

Što sve ulazi u edukaciju za profesionalnog vizažista?

  • Upoznavanje s priborom i higijenom radne stanice 

Našim polaznicima osiguravamo uvodno predavanje u kojem ih upoznajemo s različitim vrstama kistova i objašnjavamo njihovu primjenu i namjenu kako bi što uspješnije savladali brojne tehnike šminkanja koje ih čekaju na predavanjima. Pored toga učimo vas kako pravilno održavati higijenu kistova i radne jedinice.

  • Poznavanje i primjena različitih profesionalnih brendova 

Polaznicima Arimed omogućuje upoznavanje i rad s vrhunskom profesionalnom preparativnom i dekorativnom kozmetikom te ih se savjetuje s kojim će proizvodima najlakše doći do željenih rezultata prilikom šminkanja.

  • Analiza i podjela lica

Kako bi ispravno i adekvatno pripremili kožu za šminkanje, prije svega je potrebno razumijevanje i razlikovanje nekoliko osnovnih tipova kože i oblika lica.

  • Njega i priprema kože za šminkanje 

Upoznajemo polaznike s osnovama preparativne kozmetike, njege i pripreme kože za šminkanje s ciljem da make-up na njihovim klijenticama bude postojan i istovremeno blagotvoran za njihovu kožu.

  • Savršena podloga 

Nakon što naučimo primjereno pripremiti kožu za šminkanje, sljedeći je korak nanos pravilne podloge i njezino fiksiranje. Budući da je podloga baza svakog make-upa, ovom se koraku u naobrazbi budućih vizažista posvećuje posebna pažnja te ih se iscrpno priprema na suočavanje s raznim nepravilnostima na licu s kojima će se susretati.

Naš program obuhvaća brojne tehnike, od toga kako savršeno pogoditi ton podloge usklađen s tonom kože, postići prirodan i prozračan izgled pa sve do tehnike potpunog prekrivanja (camouflage) i podloge idealne za fotografiju.

  • Novo! Konturiranje (contouring & highlighting) by Mario Dedivanović

Donosimo novo znanje s masterclassa Marija Dedivanovića, osobnog vizažista Kim Kardashian. Uz no-make-up glow tehnike, naučit ćete popularne contouring & highlighting tehnike kojima iz svakog lica igrom svjetlosti i sjena izvlačimo maksimum i približavamo ga idealnom, ovalnom obliku, popratno s edukacijom o pravilnom nanosu rumenila.

  • Nude make-up 

Upoznavanje s oblicima očiju i osnovnim, baznim, nude sjenčanjem oka kao uvodom u kompliciranije make-up tehnike, u nastavku s laganom i prozračnom podlogom.

  • Pin-up make-up

Make-up u kojem se naglasak stavlja na pravilno izvlačenje tuša ovisno o obliku oka, iscrtavanje i popunjavanje obrva te savršeno oblikovane usne. Pin-up make-up jednostavan je i efektan način šminkanja omiljen među brojnim zvijezdama, pa ga nazivamo i holivudskom tehnikom šminkanja.

  • Dnevni i večernji make-up 

Učimo kako lagani dnevni make-up pretvoriti u glamurozni večernji i u samo nekoliko koraka make-up učiniti dramatičnijim i intenzivnijim.

  • Smokey eyes 

Jedna od najpopularnijih tehnika šminkanja očiju, zavodljivo zatamnjeni kapci, dio su esencijalnog obrazovanja svakog zaljubljenika u šminkanje, a mi vam nudimo čak nekoliko tehnika kojima ćete najlakše i najefektnije postići upravo ovakav make-up.

  • Trobojni make-up

Učimo kombinirati tri različite boje sjenila na oku, omekšati, odnosno blendati prijelaze između njih te ih uskladiti s ostatkom make-upa.

  • Mladenka i maturantica (svečani glam make-up

Naši su edukatori u svom bogatom višegodišnjem iskustvu imali prilike šminkati brojne mladenke i maturantice te vam nesebično prenose svoja iskustva i uče vas kako zadovoljiti zahtjeve klijentica i pritom osigurati trajnost i postojanost svečanog i glamuroznog make-upa.

Arimed Edukacijski Centar Arimed daruje edukaciju za profesionalnog vizažista (Foto: Arimed)

  • Layout vježba 

Vježba u kojoj naši polaznici imaju zadatak kopirati zadani make-up koji dobiju na fotografiji na lice modela kojeg imaju pred sobom. Većina Vaših budućih klijentica na šminkanje dolazi s fotografijom željenog make-upa, a Vaš zadatak je taj make-up ponoviti i prilagoditi njenom obliku lica i očiju, za što vas priprema upravo ova vježba.

  • Halo eye tehnika 

Popularna tehnika sjenčanja oka kojom vizualno možemo približiti oči. Tehnika je već neko vrijeme sveprisutna na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagramu, a zahtijeva napredno znanje u sjenčanju. Halo eyes efekt postiže se nanošenjem tamnijih nijansi na unutrašnji i vanjski dio oka, dok se između nanose intenzivne, svjetlije boje koje privlače pozornost, čime postižemo vizualni dojam većih očiju.

  • Dizajn i primjena umjetnih trepavica 

Aplikacija i upoznavanje s različitim vrstama umjetnih trepavica.

  • Komunikacija, savjetovanje i odnos s klijentima 

Rad s ljudima često predstavlja izazov, posebno početnicima u ovom poslu, a mi vas pripremamo na različite situacije u kojima ćete se naći šminkajući, savjetujemo vas kako postići profesionalnu, a istovremeno opuštenu atmosferu s klijentima te kako doskočiti svakom problemu s kojim ćete se susresti, bilo šminkajući na modnim revijama ili šminkajući djevojke u privatnom aranžmanu.

Osim odnosa s klijentima, učimo vas i kako pokrenuti vlastiti biznis, voditi društvene mreže, fotografirati make-up i nametnuti se kao respektabilan i profesionalan vizažist na tržištu kojeg će klijentice preporučivati dalje.

Nakon što završite edukaciju, dobijete certifikat priznat u svim državama članicama EU-a te se zanimanje upisuje u E-radnu knjižicu

Arimed Edukacijski Centar Arimed daruje edukaciju za profesionalnog vizažista (Foto: Arimed)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju