Zadovoljna akademija i Visoko učilište Algebra zajedničkim snagama potiču cjeloživotno učenje žena i pozivaju vas da se prijavite na natječaj za radionicu Grafički dizajner.

 

Opis programa obrazovanja:

Kada je kvalitetan, grafički dizajn ima neobičnu moć, na kojem god se mediju nalazio. Moć da zaista dopre do korisnika. Naučite pravilno primijeniti njegova pravila i postavit ćete se toliko ispred prosjeka kakav svakodnevno možemo vidjeti, da će izgledati kao da niste u istoj ligi. Na programu ćete svladati napredne funkcije Adobeovih programa koji se danas najviše koriste u digitalnom izdavaštvu (Illustrator, Photoshop, InDesign i Acrobat) i naučiti sve potrebne korake za izradu vizualnog identiteta tvrtke.

Kompetencije koje ćete steći:

  • Kreirati vizualnu formu s obzirom na principe kompozicije i organizacije, odnosa prikazanih informacija, simboličkih značenja, tipografije i estetike.
  • Upotrijebiti alate i tehnologije za oblikovanje vizualnih komunikacija.
  • Odabirati proizvodne procese u tiskanim i digitalnim medijima s obzirom na njihove uloge u kreiranju, reprodukciji i distribuciji vizualnih poruka.
  • Koristiti grafičke računalne programe (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Acrobat DC) za samostalno realiziranje idejnog rješenja u zadanim estetskim, tehnološkim i ekonomskim okvirima.
  • Oblikovati i pripremati za tisak različite vrste publikacija i ostalih grafičkih proizvoda s obzirom na zadane parametre.
  • Izraditi vizualni identitet tvrtke koristeći grafičke računalne programe.


Program obrazovanja za grafičkog dizajnera sastoji se od nekoliko seminara:

  1. Uvod u dizajn i izdavaštvo
  2. Adobe Illustrator CC – grafičko crtanje i dizajn
  3. Adobe Photoshop CC – obrada slike na računalu
  4. Adobe InDesign CC – prijelom stranica i priprema za tisak
  5. Adobe Acrobat – obrada PDF dokumenata
  6. Izrada vizualnog identiteta tvrtke

Program traje 166 sati i održava se online. 

Algebrin program Grafički dizajner 

Na edukaciju se možete prijaviti ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju