Prijavi se na jednu od 15 edukacija Zadovoljna Akademije

Zadovoljna Akademija je u suradnji s partnerima Algebrom i Školom stranih jezika Vodnikova za vas pripremila besplatne edukacije.

Zašto je ovo pravi izbor i za tebe?

Kristina Zorčić, GiVa design - 2

Kristina Zorčić: "Nakon potresa se govorilo da u Petrinji neće biti posla i da će svi otići iz grada. U inat tomu nastavila sam raditi još više nego prije"

Pogledaj cijeli video

Edukacije

  1. Web dizajner - Algebra
  2. Grafički dizajner specijalist digitalnog izdavaštva - Algebra
  3. Specijalist za internetsko oglašavanje - Algebra
  4. Samostalni knjigovođa - Algebra
  5. Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova - Algebra
  6. Tečaj engleskog jezika - Vodnikova Škola stranih jezika
  7. Tečaj njemačkog jezika - Vodnikova Škola stranih jezika
  8. Tečaj talijanskog jezika - Vodnikova Škola stranih jezika
  9. Tečaj španjolskog jezika - Vodnikova Škola stranih jezika
  10. Tečaj francuskog jezika - Vodnikova Škola stranih jezika

O novoj sezoni Zadovoljna akademije

Svaki put kad se žena čvrsto zauzme za sebe, zauzela se za cijeli ženski rod. S ovom ćemo mišlju krenuti u još jednu Zadovoljnu akademiju, projekt najčitanijeg ženskog portala koji će šestu godinu zaredom omogućiti 15 besplatnih radionica za sve one žene koje žele poboljšati trenutačno poslovanje, razviti neku svoju ideju i općenito - raditi na sebi.

U vrijeme kad je puno jednostavnije biti uspješni muškarac nego uspješna žena mnoge majke, supruge i zaposlene žene svoje ambicije stavljaju u drugi plan. Mnoge će reći da od online tečaja nema ništa, da nemaju vrijeme koje mogu odvojiti kako bi proširile svoja znanja i da je vrijeme učenja prošlo onoga trenutka kad su napustile školsku klupu ili katedru.

Ovaj ustaljeni mit do sada je razbilo više od 150 zadovoljnih polaznica koje su proširile svoja znanja i vještine i ispisale nove stranice u svojim karijerama.

Prošle dvije godine bile su zaista izazovne i pokazale su nam da se život u jednom trenu može preokrenuti naglavačke. Neka nam to bude poticaj da iskoristimo vrijeme koje imamo kako bismo rasle i razvijale se.