Jedino promjene znače razvoj i napredak i zato ih se ne treba bojati. One pokazuju da ste spremne učiniti nešto za sebe i prigrliti cjeloživotno učenje što, između ostalog, zagovara Zadovoljna akademija.

Projekt je to portala Zadovoljna.hr koji je u samo tri tjedna zaprimio 3500 prijava, a trenutačno je u pripremi i nova sezona.

Ove godine planiramo proširiti ponuđene programe i gradove u kojima ih nudimo. Želimo što većem broju žena omogućiti mogućnost pohađanja željenih edukacije, a koje do sada nisu imale priliku pohađati istaknula je Maja Blumenšajn, voditeljica Odjela digitalnog marketinga Nova TV i mentorica smjera Digital na Zadovoljna akademiji.

Kroz učenje o web dizajnu ili digitalnom marketingu želi razbiti predrasude kako je područje informacijsko-komunikacijske tehnologije rezervirano samo za muškarce.
I nije jedina koja misli tako.

Najvažnije je sanjati, jednostavno moraš vjerovati u svoje snove jer oni ti pomažu da budeš sretan dok si budan kaže poduzetnica Kata Barišić. Snovi su Katu doveli do toga da postane vlasnica portala i sukreatorica digitalne turističke ture Zagrebom.

Mlađa populacija smatra da ne može promijeniti struku i da studij koji su studirali ili posao kojim se bave će morati raditi još „x“ godina, što ne mora biti istina
kaže Nataša Kapov Kostovski, voditeljica implementacije u tvrtki Lemax.

Ženama donijeti osmijeh na lice, osnažiti ih nudeći im konkretna rješenja u vidu edukativnih programa, želja je i Zadovoljna akademije


Ono što je promjena, i to iz visokih potpetica i poslovnih odjela u tenisice donijela Đurđici su polumaratoni, maratoni i Ironman utrke. Za nju granice nisu opcija te su joj adrenalin i izazovi ono bez čega danas ne može.

Dok sam trčala to mi je bilo kao laka draga. Triatlon je teška droga i to jednostavno uđe u krv. Nakon svakog treninga ja imam toliko hormona sreće u sebi da me to jednostavno sljedeći dan vuče da idem dalje
priznaje triatlonka Đurđica Orepić.

Ženama donijeti osmijeh na lice, osnažiti ih nudeći im konkretna rješenja u vidu edukativnih programa, želja je i Zadovoljna akademije. Ova takozvana „ženska škola“ je u finalu prestižnih međunarodnih nagrada Digiday i Drum Marketing Awards.

To je jako velika čast, naš je projekt prepoznat na europskoj razini istaknula je Maja Blumenšajn dodavši kako je Zadovoljna akademija u konkurenciji s MTV Music Awards-om.

Već dvije polaznice zahvaljujući Zadovoljna akademiji promijenile su radno mjesto u željeno, a upravo se to smatra najvećim postignućem ovog projekta.

Maja Blumenšajn Maja Blumenšajn, voditeljica Odjela digitalnog marketinga Nova TV i mentorica smjera Digital na Zadovoljna akademiji (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju