Još tri dana traju prijave na Zadovoljna akademiju, a možda ste baš vi jedna od 25 žena koje će dobiti priliku da promijene svoj život.


U 2017. godini 3157 žena napravilo je prvi korak k ostvarenju svog punog potencijala. Napravite i vi svoj danas i prijavite se na Zadovoljna akademiju u kojoj možete osvojiti jednu od 25 edukacija. Martina Vasilj prošle je godine uz 14 žena pohađala Zadovoljna akademiju, i to u području web-dizajna. Prije tri godine postala je državna prvakinja u amaterskom boksu.

Još tri dana traju prijave na Zadovoljna akademiju, a možda ste baš vi jedna od 25 žena koje će dobiti priliku da promjene svoj životDigitalni marketing moj je prvi posao, ali nije jedini. Strastvena sam u borilačkim sportovima i time se isto bavim, gradim se u tome i educiram dodatno, kaže Martina, kojoj je Zadovoljna akademija bila veliko pozitivno iskustvo.

Oduševila sam se sa svime što sam dobila u sklopu Zadovoljna akademije. Ne mislim samo na edukaciju nego i na zajednicu žena koje čine Zadovoljna akademiju, ističe Martina Vasilj u prilogu Dnevnika Nove TV.

Polaznice prve generacije Zadovoljna akademije
Polaznice prve generacije Zadovoljna akademije Foto: Sandro Sklepić


Zajednica je tu da osnaži i potiče žene. Upravo je to cilj projekta koji ove godine dodjeljuje 25 edukacija diljem zemlje. Uz podršku mentora polaznice mogu pokrenuti pozitivne promjene u životu.

Tisuće inspirativnih poruka svaki dan čitatelji ostavljaju na stranici Zadovoljna akademije. Za svakih 500 takvih poruka otvara se jedna dodatna edukacija.