Zadovoljna akademija i Visoko učilište Algebra zajedničkim snagama potiču cjeloživotno učenje žena i pozivaju vas da se prijavite na natječaj za radionicu Specijalist za internetsko oglašavanje.

 

Opis programa obrazovanja:

Na programu ćete raditi na stvarnim projektima i naučiti sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje online promotivnih kampanja i to po najnovijim trendovima i zahtjevima tržišta. Na osobnom web projektu ćete postavljati, pratiti i analizirati online promotivne nastupe i upravljati budžetom za online oglašavanje.

Koristit ćete Google Ads, naučiti se snaći u Google Analyticsu i koristiti podatke iz njega za poboljšanje reklamnih kampanja i upravljati zajednicom sljedbenika na Facebooku i Instagramu. Naučit ćete slušati što korisnici govore o vašem brandu i o konkurenciji u bespućima interneta.

Kompentencije koje ćete steći:

  • Producirati web sjedište.
  • Planirati oglašivačke budžete i koristiti alate za oglašavanje na društvenim mrežama.
  • Koristiti alate Google Ads oglašavanja za različite oglašivačke mreže (pretraživačko, prikazivačko, video oglašavanje).
  • Koristiti analitičke alate i optimizirati Internet kampanje prema informacijama iz kreiranih izvještaja. Izraditi samostalni oglašivački projekt.

Program obrazovanja za specijalista za internetsko oglašavanje sastoji se od nekoliko seminara:

  1. Produkcija web sjedišta
  2. Oglašavanje na društvenim mrežama
  3. Google Ads oglašavanje
  4. Analitički alati za optimizaciju internet kampanje
  5. Oglašivački projekt

Program traje 120 sati i održava se online. 

Algebrin program Specijalist za internetsko oglašavanje

Na edukaciju se možete prijaviti ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju