Zadovoljna akademija i Visoko učilište Algebra zajedničkim snagama potiču cjeloživotno učenje žena i pozivaju vas da se prijavite na natječaj za radionicu Web dizajner.

 

 Opis programa obrazovanja:

Na programu ćete proći sve korake na jasan i razumljiv način, od registracije domene, preko dizajna i postavljanja stilova, do HTML koda. Nakon savladavanja razvojnog dijela projekta, naučit ćete kako se analizira posjećenost vaše stranice i kako ju korisnici zaista koriste. Znat ćete prilagoditi korisničko sučelje na najbolji način.

Uputit će vas u dobre prakse optimizacije za tražilice (SEO), uz koje će se vaša svaka stranica naći visoko na listi rezultata pretraživanja.

Kompentencije koje ćete steći:

 • Kreirati i razviti vizualnu formu web sjedišta s obzirom na principe kompozicije i organizacije, odnosa prikazanih informacija, tipografije, estetike i tehnologija na kojima se temelji web sjedište.
 • Razlikovati alate i tehnologije za oblikovanje web sjedišta i web stranica te odabrati proizvodne procese s obzirom na njihove uloge u reprodukciji i distribuciji digitalnih informacija i materijala.
 • Koristiti grafičke računalne programe, standardizirane jezike i radna okružja (HTML, CSS, Adobe Photoshop, Adobe Dreamweaver, Wordpress) za samostalno realiziranje idejnog rješenja u zadanim estetskim, tehnološkim i ekonomskim okvirima.
 • Oblikovati i pripremiti različite vrste stranica, sustava za upravljanje podacima, grafičkih ili kompozicijskih elemenata za objavu na webu uzimajući u obzir zadane parametre i zahtjeve klijenata.
 • Pripremiti web sjedište i postaviti materijale za daljnju distribuciju i pregled te prilagoditi sjedište za što bolje rangiranje na listi rezultata pretraživanja nekog od web pretraživača.

Program obrazovanja za izradu web stranica sastoji se od nekoliko seminara:

 1. Uvod u web dizajn i obrada slike
 2. HTML
 3. CSS
 4. WordPress
 5. Uvod u analizu i optimizaciju sjedišta
 6. Uvod u responzivni web dizajn
 7. Izrada web sjedišta

Program traje 130 sati i održava se online. 

Algebrin program Web dizajn

Na edukaciju se možete prijaviti ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju