Dobitnici glavne nagrade iz našeg natječaja 'Zadovoljna daruje' proveli su urnebesno popodne u trgovačkom centru Merkur gdje su uz pomoć remake dizajnerice odabrali stvari kojima će preurediti svoju dnevnu sobu i preuzeli novi LCD televizor

Pobjednik natječaja 'Zadovoljna daruje' koji je završio 10. siječnja je Jurica Marinac koji je prikupio najviše glasova i osvojio glavnu nagradu - makeover dnevne sobe u vrijednosti od 8.000 kn koji izvodi remake dizajnerica Tea Jukić, suradnica u rubrici 'Uradi sama' na Zadovoljna.hr i LCD televizor Sharp koji je uz potreban materijal za makeover, pobjedniku natječaja osigurao trgovački centar Merkur.

Baš kao što iza svakog muškarca stoji uspješna žena, tako je i kod Jurice, koji je u šoping u trgovački centar Merkur poveo i svoju bolju polovicu. Jer cure ipak imaju bolje oko za sitnice!

U odabiru materijala koji će upotrijebiti prilikom makeovera svog dnevnog boravka dobitnicima je svojim savjetima i oštrim okom za lijepe stvari pomogla remake dizajnerica Tea Jukić i ljubazno osoblje trgovačkog centra Merkur.

>> Pogledajte fotogaleriju pristiglih fotografija!

Utrka među policama završila je punim kolicima, a Tea je zavrnula rukave i bacila se na posao kako bi pobjednicima ostvarila želju i uredila njihovu dnevnu sobu iz snova. Jedva čekamo rezultate!

Trgovački centar Merkur osigurao je i dva digitalna fotoaparata SAMSUNG koje su osvojile Ivana Špelac i Amena Debelec, a uz njihove nagrade su pozirale vesele i simpatične zaposlenice Merkura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju