Zagrebačke ulice i trgovi uvijek su pravo vrelo modne i beauty inspiracije. Dokazala je to i tajanstvena brineta s Cvjetnog trga koja je iznijela najodvažniji trend u šminkanju, a od kojeg bježe brojne slavne dame iz Hrvatske i svijeta

Galerija Brineta iz centra Zagreba Brineta iz centra Zagreba Zeleni ruž za usne - 3 +1 Zeleni ruž za usne - 2
Tajanstvena brineta s Cvjetnog trga bila je neodoljivi magnet za poglede. Uz trendovske gležnjače, skinny traperice, kožnatu jaknu i maslinastozelenu vestu privlačila je poglede svojim ružom za usne.

Za šetnju centrom Zagreba odabrala je tamnozelenu boju ovog modnog dodatka koju se posljednjih godina usude nositi tek rijetke dame poput Rihanne, Kylie Jenner ili Lane Jurčević.

Biste li nosili ruž za usne zelene boje?

glasova:

Riječ je o nijansi koju je vrlo teško iskombinirati, pa zato predstavlja neodoljivi izazov za najodvažnije trendseterice. Zbog intenzivne boje ovaj tip ruža za usne treba pažljivo nanositi, ali i kombinirati uz ostale odjevne komade.

Ne čudi stoga niti što je zeleni ruž za usne rijetka pojava na policama trgovinama i drogerija, niti što žene imaju vrlo podijeljena mišljenja o njegovoj atraktivnosti. Brineta iz centra Zagreba Trendovski detalj na brineti iz centra Zagreba koji se usudi nositi samo rijetke dame (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju