Prošlog tjedna stiglo nam je toplije vrijeme, a s njime su se hrvatski trgovi i ulice napunili zanimljivim modnim prizorima. Modnim igrama dominirali su komadi poput traperica, balonera i gležnjača

Galerija Street style Zagreb - 2 Street style Zagreb - 1 Street style Zagreb - 3 +4 Zara, 299,90 kn
Traperice visokog struka omiljen su model hlača brojnim ženama. Ne samo da igraju ulogu odjevnog komada s efektom steznika, već se izvrsno kombiniraju u dnevnim i večernjim situacijama.

Upravo je ovaj model traperica s tri-četvrt duljinom nogavica odabrala i zagonetna dama iz centra Zagreba, te pokazala kako se sa svakodnevnim komadima može napraviti jednostavan, ali upečatljiv stajling.

Traperice je sparila s običnom bijelom majicom i narančastim kožnatim gležnjačama s pozlaćenom potpeticom iz Zare, dok je cijelu kombinaciju podigla crvenim kaputom. Stajling je dovršila kožnatim rukavicama i sunčanim naočalama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela traperica s tri-četvrt duljinom nogavica koje su idealne za proljetne modne igre. Street style Zagreb - 1 Zagonetna dama iz centra Zagreba (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju