Središtem Zagreba prošetale su dvije zgodne prijateljice koje su nam se odmah učinile poznatima – pa da, fotograf ih je u srcu metropole "uhvatio" i u rujnu prošle godine.

Galerija Street style zagrebačke plavuše u mini haljini iz H&M-a - 1 Street style zagrebačke plavuše u mini haljini iz H&M-a - 5 Street style zagrebačke plavuše u mini haljini iz H&M-a - 4 +0 Anna Glover x H&M, 150 kn U centru naše street style priče tada je bila "gola" haljina šarmantne plavokose prijateljice, ali pažnju nam je ukrao i street style smeđokose prijateljice u uskoj majici boje burgundca i širokim hlačama s prugama.

Zagrebačka street style plavuša udobnu haljinicu iz H&M-a kombinirala je uz tenisice s prepoznatljivim Burberry uzorkom i velikom smeđom torbom

Ovoga puta prijateljica duge plave kose, zbog koje smo je iz milja nazvali vilom, za svoj street style izabrala je mini haljinicu iz H&M-a dizajniranu u suradnju s dizajnericom tapeta Annom Glover. Ovaj model viskozne haljine koja podsjeća na dužu bluzu dolazi u četiri uzoraka te je dostupna u vrlo širokom rasponu konfekcijskih veličina, od 32 do 50, po cijeni od 150 kuna.

Zagrebačka plavuša udobnu haljinicu s krupnim zelenim uzorkom lišća kombinirala je uz tenisice s prepoznatljivim Burberryjevim uzorkom i velikom smeđom torbom. Obuvši tenisice, doista je dobro izabrala jer ovakav ležeran model haljine sportsku obuću voli više od visokih potpetica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju