Razmišljajući o tome kakav salon za uljepšavanje nedostaje Zagrebu, sestre Tea i Vlatka Vanjek otvorile su u samom centru metropole salon No. 26 Beauty Lounge koji na prvu osvaja otmjenim uređenjem i opuštajućom atmosferom. Mjesto je to na kojem dok obavljate manikuru, pedikuru i druge usluge, možete pijuckati kavu, čaj ili džin-limunadu.

Galerija Zagrebački salon ljepote No. 26 Beauty Lounge klijentima nudi usluge uz uz kavu, čaj ili džin limunadu za potpuno opuštanje - 13 Zagrebački salon ljepote No. 26 Beauty Lounge klijentima nudi usluge uz uz kavu, čaj ili džin limunadu za potpuno opuštanje - 16 Zagrebački salon ljepote No. 26 Beauty Lounge klijentima nudi usluge uz uz kavu, čaj ili džin limunadu za potpuno opuštanje - 15 +14 Vrhunski uređen interijer zagrebačkog salona No. 26 Beauty Lounge osvaja na prvu Cilj nam je bio dizajnom odskočiti od ostalih salona u Zagrebu. Za uređenje našeg salona No. 26 Beauty Lounge moja sestra Tea i ja inspiraciju smo dobile kada smo vidjele slične salone vani pa smo se složile da takvo mjesto nedostaje u Zagrebu. Vizija nam je bila stvoriti salon u kojem će klijenti moći obavljati usluge uz kavu, čaj ili džin-limunadu i potpuno se opustiti, kaže Vlatka Vanjek, jedna od vlasnica salona za uljepšavanje No. 26 Beauty Lounge otvorenog u Gundulićevoj 26.

Put do vrhunski uređenog prostora nije bio jednostavan jer je na početku to bio goli beton i prostor je trebalo potpuno preokrenuti i preurediti. Pri tome se pazilo na baš svaki detalj.

Razmišljajući o tome kakav salon za uljepšavanje nedostaje Zagrebu, sestre Tea i Vlatka Vanjek otvorile su salon No. 26 Beauty Lounge koji na prvu osvaja otmjenim uređenjem i opuštajućom atmosferom

Posvetili smo pažnju svim detaljima od poda do recepcije i sitnih detalja, ali najviše pažnje privlači naša nail-bar soba u kojoj se nalaze ružičaste fotelje te relaksirajuća soba za masažu s posebnim spa-krevetima koji imaju mogućnost grijanja i vrlo su udobni.

Posvetili smo pažnju i aparatu za sterilizaciju kozmetičkog alata (sterilizirani alat otvara se iz vakuumske vrećice ispred svakog klijenta) te aparatu za grijanje ručnika jer su nam higijena i udobnost na prvom mjestu
, objašnjava Vlatka.

Velika je posebnost interijera salona i impresivni pult za recepciju u obliku amebe.

Izrada našeg pulta za recepciju bila je zahtjevna zato što je izrađen od coriana debljine jedan centimetar kako bi kroz njega mogla prolaziti rasvjeta, uz to je i recepcija u obliku amebe. Trud oko recepcije isplatio se zato što je posebna, efektna i funkcionalna.
Zagrebački salon ljepote No. 26 Beauty Lounge klijentima nudi usluge uz uz kavu, čaj ili džin limunadu za potpuno opuštanje - 9 Vrhunski uređen interijer zagrebačkog salona No. 26 Beauty Lounge osvaja na prvu (Foto: Sanja Jagatić)

U ovom divnom i opuštajućem prostoru klijenti mogu obaviti usluge manikure, pedikure, masaže, depilacije, šminkanja, a vlasnice uskoro planiraju dodati njegu lica i korekcije obrva koncem ili japanskim iscrtavanjem. Najtraženije usluge u salonu su manikura, pedikura i masaže poput refleksoterapije stopala ili kombinacije masaže s cupping čašicama.

Neke klijentice traže i brzinski dnevni make-up dok sjede na manikuri ili pedikuri. Našim klijenticama sviđa se i to što u našem salonu mogu probati vegansku manikuru ili pedikuru s lakovima Londontown koji su rađeni na prirodnoj bazi, a odlične su boje i teksture, ističe Vlatka Vanjek.

Za potpuno opuštanje klijenti za vrijeme tretmana mogu pijuckati kavu, čaj ili džin-limunadu, a nakon tretmana ostati uživati u loungeu salona. Za još malo tetošenja i uživanja tu su i dodatne masaže ruku ili stopala poslije manikure ili pedikure.

Poslovni odnos s članovima obitelji može biti poseban izazov, a Vlatka ističe da se njezina sestra Tea i ona dobro nadopunjuju baš zato jer su različite.

Tea je vizažistica i umjetnički je tip dok ja radim još jedan uredski posao i vodim knjigovodstvene poslove u salonu. Zajedničko nam je što nas obje zanima njega lica te namjeravamo zajedno ići na edukacije u tom smjeru, otkriva planove za budućnost Vlatka Vanjek, vlasnica salona za uljepšavanje No. 26 Beauty Lounge.
Zagrebački salon ljepote No. 26 Beauty Lounge klijentima nudi usluge uz uz kavu, čaj ili džin limunadu za potpuno opuštanje - 4 Zagrebački salon ljepote No. 26 Beauty Lounge klijentima nudi usluge uz kavu, čaj ili džin limunadu za potpuno opuštanje (Foto: Sanja Jagatić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju