Novu godinu dočekali smo u gotovo proljetnoj atmosferi i sudeći prema trenutnoj vremenskoj prognozi, zima i dalje nema namjeru pokazati zube. Doduše, u posljednjih nekoliko donijela nam je blago zahladnjenje zbog kojeg su oni zimogrozniji opet uskočili u svoje kapute.

Galerija Ružičasti kaput u street style izdanju sa zagrebačke špice Ružičasti kaput u street style izdanju sa zagrebačke špice Ružičasti kaput u street style izdanju sa zagrebačke špice +1 Street style izdanje sa zagrebačke špice

Sudeći po street style kombinacijama koje viđamo u Zagrebu, ali i na ulicama drugih hrvatskih gradova, domaće ljubiteljice mode preferiraju klasiku kada su u pitanju boje.

Najzastupljeniji su kaputi u bojama koje tradicionalno povezujemo s jesensko-zimskim razdobljem poput crne, sive i nezaobilazne bež boje, koja se odavno nametnula kao apsolutni klasik ove sezone.

Tu i tamo iznenadi nas neki model u neuobičajenoj nijansi i malo razigra tu neutralnu paletu. Tako se jedna mlada dama prošetala zagrebačkom Ilicom u ružičastom kaputu.

Ružičasti kaput u street style izdanju sa zagrebačke špice Mlada dama sa zagrebačke špice u predimenzioniranom ružičastom kaputu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odabrala je predimenzionirani model u nježnoj i svijetloj nijansi ružičaste boje. Posljednjih sezona najpopularnija nijansa ružičaste je takozvana hot pink, jarka i efektna nijansa koja vas odmah lansira u centar pažnje, ali njezina popularnost rezultirala je većom potražnjom i za ostalim nijansama te divne boje.

"Vruća ružičasta": Trendi boja koja je osvojila modni svijet - i neke poznate muškarce +7

Modni brendovi zato su svoje kolekcije obogatili gotovo svim nijansama iz upečatljive ružičaste palete i tu boju sada lako nalazimo na svim odjevnim komadima, modnim dodacima, pa čak i obući.

Ružičaste kapute dosad smo rijetko viđali u street style izdanjima, ali čini se da će se to itekako promijeniti ove sezone.

Sviđaju li vam se kaputi u ružičastim nijansama?

glasova:

Ružičasti kaput u street style izdanju sa zagrebačke špice Ružičaste kapute dosad smo rijetko viđali u domaćim street style kombinacijama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju