Kada su na samom početku proljeća modni stručnjaci najavljivali trendove koji će ga obilježiti, jedan od trendova koji su posebno istaknuti bila je metalik odjeća.

Galerija Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje u metalik trapericama Metalik komadi su veliki proljetni trend +5 Mlada dama nosila je i popularne tenisice Golden Goose

Poručili su tada modni stručnjaci da će se u metalik komade zaljubiti i najveće ljubiteljice neutralnih nijansi, a prizori s hrvatskih ulica potvrđuju kako se i domaćim damama svidio taj trend.

Nama je za oko zapela kombinacija mlade dame koja je centrom Zagreba prošetala u trapericama koje su spoj klasičnog svijetlog trapera i dijelova s metalik odsjajem.

Zagrebačko street style izdanje u metalik trapericama Zagrebačko street style izdanje u metalik trapericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zahvaljujući podvrnutim nogavicama traperica, istaknule su se i popularne tenisice brenda Golden Goose, koje domaće zaljubljenice u modu obožavaju već godinama. Efektne tenisice prepoznatljive su po aplikaciji u obliku zvijezde, a za njihov nastanak zaslužni su osnivači brenda, dizajneri iz Venecije Alessandro Gallo i Francesca Rinaldo.

Mlada dama nosila je i popularne tenisice Golden Goose Mlada dama nosila je i popularne tenisice Golden Goose (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ostatak te sjajne kombinacije činio je široki sivi sako, ispod kojeg je mlada dama nosila običnu bijelu majicu.

Izdanje je začinila nakitom i sunčanim naočalama, a preko ruke je nosila bijelu torbicu još jednog popularnog brenda, Jacquemus.

30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 1 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 4 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 10 +23 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 7

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

U galeriji na početku teksta osim njezina izdanja možete vidjeti i mali dio ponude metalik hlača u trgovinama za slučaj da i sami želite svoju garderobu začiniti jednim ovako efektnim komadom.

Zara, 39,95 eura Zara, 39,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju