Zahvaljujući zimskim temperaturama koje su konačno pokucale na naša vrata, čizme i gležnjače okupirale su gradske ulice. Mnogima omiljena obuća savršen je ukras dnevnih i večernjih kombinacija, a mi smo odlučili izdvojiti one ukrašene resama. Donosimo 10 modela popularnih čizmica s resicama od 175 do 1.300 kuna

Niske temperature sa sobom su donijele i zanimljive modne kombinacije kojima vladaju kaputi, kape i šalovi, ali i svima omiljene čizmice. Centar grada je tako u znaku tople i popularne obuće koju smo s nestrpljenjem čekali cijelu godinu.

Između brojnih najrazličitijih modela gležnjači i čizama odlučili smo izdvojiti one čije upečatljive ukrase u posljednje vrijeme viđamo na torbama, jaknama i  majicama. Riječ je o popularnim resama koje korak čine razigranim, a stajling zanimljivim.

To znaju i brojne djevojke i žene iz centra Zagreba koje su svojim omiljenim modelom začinile dnevnu street style kombinaciju. I mi smo prošetali trgovinama i izdvojili 10 najrazličitijih modela čizama i gležnjači s ukrasima, a čija se cijena kreče od 179 do 1.300 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju