Iz Katra još uvijek stižu fotografije slavlja hrvatskih nogometaša nakon ulaska u polufinale Svjetskog nogometnom prvenstva, a jedna od njih posebno nas je raznježila. Ona na kojoj kapetan Luka Modrić grli team menadžericu Ivu Olivari.

Uživajte! Hrvatski nogometaši nakon pobjede protiv Brazila su prizor koji svatko mora vidjeti Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede nad Brazilom Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede nad Brazilom - 6 Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede nad Brazilom - 5 +16 Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede nad Brazilom - 4

Iza Ive Olivari su desetljeća rada u Hrvatskog nogometnom savezu, a ona je ta koja brine da svaki trenutak naše reprezentacije izvan terena prođe u najboljem mogućem redu.

Poseban odnos ima baš s Lukom Modrićem o čemu je nedavno pisao i prestižni New York Times.

Iva Olivari Modrića poznaje još od vremena kad ga je rat protjerao iz rodnog grada i učinio ga izbjeglicom. Prisjetila se kako se mršavi i žilavi Modrić probijao u nogometu te kako je napustio Hrvatsku da bi stekao ime u najvećim europskim ligama…

Kako je vodio malenu Hrvatsku sve do finala svjetskog prvenstva i pomogao moćnom Real Madridu da osvaja trofej za trofejom, pisao je nedavno New York Times.

Iva Olivari je team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije - 1 Iva Olivari: "Vatrenima sam oslonac i podrška u svemu onome što se događa izvan terena, kako bi na terenu mogli dati svoj maksimum"

Fotografija koja se pojavila nakon velike pobjede hrvatskih nogometaša podsjetila nas je još jednom da je Iva uistinu duša hrvatske reprezentacije.

Iva Olivari i Luka Modrić Iva Olivari i Luka Modrić (Foto: Igor Kralj)

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju