Nikad ne bismo pomislili da zagrljaj može biti ovako zbunjujući. Priljubljivanje tijela između nepoznatog muškarca i žene na jednoj plaži stvorilo je optičku iluziju o kojoj raspravljaju mnogi ljudi na internetu

Pogledajte dobro fotografiju zagrljenog para na plaži. Primjećujete li nešto čudno? Ovaj je zagrljaj izazvao brojne diskusije na društvenim mrežama, jer mnogima nije jasno gdje su se sakrile ženske noge, odnosno zašto muškarac ima tako uzak donji dio tijela.

View post on imgur.com


Zbunjujuću fotografiju na Imgur je postavio Redditov korisnik po imenu Blood_Reaper, a ona je u svega nekoliko dana prikupila više od 2 milijuna prikaza. Uz to je izazvala velik broj komentara koji ne mogu dokučiti ovu optičku iluziju.

'Gledam već 10 minuta u fotografiju i ništa mi nije jasno. Ma je li to neki gravitacijski trik?' zapitao se jedan od korisnika Imgura. Drugi je dodao 'Ne sviđa mi se ovo, previše me boli glava,' a treći komentirao da je sigurno riječ o Photoshopu.

Pomno gledanje fotografije otkriva da ipak nije u pitanju računalna magija, već optička iluzija izazvana neobičnim uzrokom hlača na muškarcu.

Muškarac nosi hlače do koljena u dvije bolje – crni materijal nalazi se na vanjskom dijelu nogavica, a bijeli materijal je na unutrašnjoj strani. Osim glave i ruku, te dijela tamno plave suknje, od ženskog se tijela na fotografiji vidi tek dio stopala i listova između muškarčevih raširenih nogu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju