Zahod s tušem na tržištu se pojavio još 1975. godine od kada se usavršio ne samo u dizajnu, već i u higijeni te funkcionalnosti

Ovakav WC ima ugrađenu funkciju bidea, odnosno o zahodu s higijenskim tušem, a njegove tri odlike su funkcionalnost, higijena i dizajn.

'WC-daska je grijana, a zahod u sebi sadrži i jedinicu za odstranjivanje neugodnih mirisa čime je osigurana maksimalna udobnost korištenja'

Funkcionalnost
Zahod s tušem odlikuje čitav niz naprednih tehničkih rješenja kojima upravljaju senzori koji se aktiviraju kada im se korisnik približi. Postoji sustav koji omogućuje vrlo tiho i temeljito ispiranje te je tu i orijentacijsko svjetlo koje dolazi u sedam boja, dok se poklopac automatski diže i spušta što će sigurno spriječiti brojne svađe među ljubavnim parovima.

WC-daska je grijana, a zahod u sebi sadrži i jedinicu za odstranjivanje neugodnih mirisa čime je osigurana maksimalna udobnost korištenja.

Higijena
Upravo je pružanje maksimalne razine higijene misao vodilja pri stvaranju Geberitovih proizvoda iz AquaClean linije. Na visini zadatka je tako ovaj zahod s tušem i to prije svega zahvaljujući tehnologiji mlaza koja jamči posebno temeljito, revitalizirajuće i ekonomično pranje nakon obavljanja nužde.

Temperatura vode je istovjetna tjelesnoj, a nakon pranja preporuča se aktiviranje sušenja toplim zrakom čija se temperatura također može regulirati.

Dizajn
Ergonomski dizajn koji je atraktivan i suvremen potpisuje švicarski arhitekt s londonskom adresom Christoph Behling, a karakteriziraju ga visoko kvalitetni materijali izrade, glatke linije i diskretni prijelazi te kromirana površina na poklopcu koja naglašava dojam da zahod s tušem pluta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju