Na dan zaljubljenih završava i naš nagradni natječaj u kojem smo vas pozvali da s nama slavite ljubav. Mnoštvo vaših pristiglih fotografija osvojile su srca ne samo vaših prijatelja već i čitatelja koji su glasali za svoje favorite. Nakon tjednih dobitnika sada je vrijeme i da saznamo tko je osvojio glavnu nagradu - 12 potrošačkih bonova u Dioni ukupne vrijednosti 18.000 kuna

Nakon revizije glasova i provjere ispravnosti svih zaprimljenih glasova koji su stigli do završetka natječaja dobili smo konačne rezultate.

Najveći broj vaših glasova prikupila je fotografija koju nam je poslala Maja Haramina-Uzelac.

>> Pogledajte poredak nakon završetka natjecanja 'Zadovoljno zaljubljeni'

Ona i njezin partner su pobjednici natječaja i dobitnici glavne nagrade – 12 potrošačkih bonova u Dioni ukupne vrijednosti 18.000 kuna!

U narednih godinu dana svoj mjesečni shopping ovaj će zaljubljeni par obavljati u Dioni!

Svakih tjedan dana nagradili smo i 2 para s najviše prikupljenih glasova wellness vikendom za 2 osobe pod nazivom 'Weekend za dobro raspoloženje' u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta i u hotelu Milenij u Opatiji!

Wellness vikend uključuje doručak u sobi, čokoladnu masaža lica i tijela, spa dan i poklon iznenađenja.

U tom opuštajućem odmoru za zaljubljene sa svojim će partnerima uživati Maja Haramina-Uzelac i Marko Džavić koji su brojem glasova osvojili ovu nagradu u posljednjem tjednu, Dijana Škorjaneci Verica Mišak Martinjak čije su fotografije osvojile najveći broj glasova u drugom tjednu glasanja te
Maja Đelagić i Ivana Korčanin koje su ovu primamljivu nagradu osvojile u prvom tjednu natječaja 'Zadovoljno zaljubljeni'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju