Zara hlače s lepršavim volanima ovoga su proljeća veliki modni hit, a nosi ih i zgodna plavuša iz centra Zagreba koja ih je kombinirala uz bijelu majicu s imenima slavnih glazbenika i Moschino torbom

Volani su mega hit modnoga proljeća, a ove sezone uz majice i suknje imaju ih i hlače. Zara je volane stavila na model hlača kojeg su mnoge žene poželjele imati u svom ormaru te su trenutno jedan od najtraženijih Zarinih artikala.

'Zara hlače s lepršavim volanima ovoga su proljeća veliki modni hit, a nosi ih i zgodna plavuša iz centra Zagreba'

Lepršave hlače s raskošnim volanima koje dolaze u crnoj i crvenoj, nosi i lijepa plavuša koja je objektivom fotoaparata "uhvaćena" u centru Zagreba. Hit hlače kombinirala je uz bijelu majicu na kojoj su napisana imena nekih od najslavnijih glazbenika svih vremena (Kurt Cobain, Michael Jackson, Bob Marley...), a visoki struk hlača dodatno je naglasio njen uski struk. Hlače i jesu tako skrojene da struk vizualno učine užim zbog voluminoznih i širokih nogavica.

Svoj street style ova je lijepa dama zaokružila bež sandalama na visoku potpeticu te torbom brenda Moschino.

U fotogaleriji pogledajte proljetne street style kombinacije i drugih zgodnih dama koje su u petak prošetale središtem Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju