Nova kolekcija brenda Zara Home za proljeće/ljeto 2018. godine donosi pregršt prekrasnih detalja za uređenje doma

Galerija Detalji iz nove kolekcije brenda Zara Home za proljeće/ljeto 2018. godine Držač za svijeće 69 kn Dekorativna tegla za biljke 259 kn +17 Deka 799 kn Proljeće se budi, a s njim i naša potreba da što više vremena provedemo na otvorenom. Oni koji imaju sreću živjeti u kući s dvorištem ili pak imaju stan s balkonom uživat će u prvim kavicama na suncu, okruženi prekrasnim zelenilom.

Međutim, ako slučajno nemate privilegiju uživanja u dvorištu ili vrtu, to ne znači da vlastiti životni prostor ne možete urediti u proljetnom duhu. Zahvaljujući novoj kolekciji brenda Zara Home za proljeće/ljeto 2018. godine sada i vaš dom može izgledati kao najljepši proljetni vrt.
Držač za svijeće 69 kn Držač za svijeće 69 kn Foto: Zara Home
Kolekcija obiluje raznim namještajem od drveta, dekoracijama u obliku lišća i leptira, dekama i navlakama s uzorkom krošnje, mirisnim štapićima i svijećama cvjetnih aroma te raznim drugim detaljima koji prizivaju ugođaj vrta u dom.

U galeriji pogledajte 20 detalja iz nove kolekcije brenda Zara Home uz koje će vaš dom svaki dan izgledati kao prekrasan proljetni vrt.
Ukrasne kutije 89 kn Kutije za pohranjivanje stvari 89 kn Foto: Zara Home

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju