Zara Home trenutno u ponudi ima mnoštvo artikala na sniženju, a posebno su primamljivi mirisi za dom koji će vaša četiri zida pretvoriti u mirišljavu oazu i boravak kod kuće učiniti još ugodnijim.

Galerija Zara Home, mirisna svijeća Red Berries, 69 kn (prijašnja cijena 99 kn) Zara Home mirisi za dom na sniženju - 13 Zara Home mirisi za dom na sniženju - 12 +9 Zara Home, valjkasta svijeća tuberose bouquet, 99 kn (prijašnja cijena 159 kn)  

Tražite li miris za dom koji će u vašem životnom prostoru stvoriti opuštajuću, ugodnu ljetnu atmosferu, svakako provjerite ponudu trgovine Zara Home, gdje traje sniženje.

Po povoljnijim cijenama ovdje ćete pronaći osvježivač zraka u spreju, mirisne svijeće, štapiće za osvježavanje prostora i mirisne kartice, a neki od privlačnih mirisa između kojih možete birati su red berries, orange blossom i golden grass.

Zara Home trenutno u ponudi ima mnoštvo artikala na sniženju, a posebno su primamljivi mirisi za dom koji će vaša četiri zida pretvoriti u mirišljavu oazu i boravak kod kuće učiniti još ugodniji



Osim samih proizvoda, i ambalaža osvaja svježim, modernim izgledom, pa ovi mirisi u domu mogu poslužiti i kao lijepi ukrasi.

U fotogaleriji razgledajte Zara Home mirise za dom cjenovnog ranga od 49 do 99 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju