I dok se svi skupa nadamo da će se situacija s koronavirusom što prije smiriti, podsjetit ćemo i na činjenicu da je blagdane bez obzira na sve najljepše provesti u domu u društvu naših najmilijih i najbližih osoba.

Galerija

Vođeni ovom mišlju, razmišljat ćemo i o Uskrsu, a trenutačna situacija ne mora biti razlog da duh blagdana, kada za to dođe vrijeme, ne unesemo i u naš domove.

Nema razloga i da ne škicnemo što povodom Uskrsa nude trgovine.

Među onima koji su na svojim stranicama već objavili kolekciju za Uskrs nalazi se Zara Home, koja i ovaj put ima predivne detalje za uređenje doma - od onih koji nas u potpunosti asociraju na Uskrs, poput košare za jaja u obliku kokoši, do onih koji su jednostavno lijepi i koje možemo koristiti tijekom cijele godine, poput predivne vaze nijansirane boje.

Većinu uskrsne kolekcije čini upravo ova posljednja skupina - posuđe, stolnjaci, ubrusi, vaze... koje ćete nakon blagdana jednostavno ostaviti na policama.

Sada zavirite u našu galeriju i pogledajte kakve su detalje u Zari Home osmislili povodom Uskrsa i ne zaboravite - sve možete naručiti iz udobnosti vlastitog doma.

Košara za jaja u obliku kokoši, 159 kn
Košara za jaja u obliku kokoši, 159 kn (Foto: Zara Home)