Španjolska Zara mjesto je na kojem brojne zaljubljenice u modu tragaju za odjećom, obućom i modnim dodacima, međutim Zara sve više širi ponudu beauty proizvoda koji šire svoju publiku.

Galerija Zarina olovka u boji može se koristiti na obrazima, usnama, očima i tijelu Zara olovka u boji dolazi u 11 različitih nijansi - 5 Zara olovka u boji dolazi u 11 različitih nijansi - 4 +2 Zara olovka u boji dolazi u 11 različitih nijansi - 3

Njihovi parfemi imaju svoje vjerne obožavateljice, a sada sve više dama na Zarinim stranicama pretražuje i kupuje razne druge beauty proizvode.

Jedan od takvih proizvoda koji na društvenim mrežama dobiva pohvale jest stick u boji Manifesto koji podsjeća na kultni višenamjenski stick brenda NARSRiječ je o proizvodu za šminkanje kremaste teksture dostupnom u tri završne obrade - mat, bisernoj i svjetlucavoj.

Kako se navodi u opisu proizvoda, olovka sadrži hijaluronsku kiselinu i pruža trenutačni hidratantni učinak.

Zahvaljujući kremastoj formuli lako se nanosi, a može se koristiti na obrazima, usnama, očima i tijelu.

10 crvenih ruževa za usne kojima iće i piće ne mogu ništa Crveni ruževi podižu svaku kombinaciju i stvoreni su za proslave Mac matte ruž za usne (Russian Red), 205 kn Maybelline SuperStay Matte Ink mat tekući ruž za usne (118 Dancer), 74,90 kn +7 Bourjois Rouge Velvet The Lipstick matirajući ruž za usne (21 Grande Roux), 112,90 kn

Cijena olovke je 109,90 kuna, a dolazi u 11 različitih nijansi koje možete proučiti na Zarinoj stranici. Dio ponude nijansi možete pogledati i na početku teksta.

Zara olovka u boji dolazi u 11 različitih nijansi - 5 Zara olovka u boji dolazi u 11 različitih nijansi - 5 (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju